Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

RHEA


"Be There When A Star Is Born" stoji na njenoj službenoj stranici.
Velika su očekivanja i nade uložene u ovu mladu pjevačicu, čiji je debitantski album najavljen za kraj ove godine.
Rođena je u Južnoj Americi, rano seli u Kanadu, gdje se prijavljuje na brojna talent natjecanja, a na nekima i pobjeđuje. Nakon što joj se ukazala prilika raditi s poznatim producentima, Rhea seli u US, gdje je snimila pjesme s nekim izvođačima, te počela raditi na svojim vlatitim. Diplomirala je na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu.
Veliku pažnju privukao je njezin blog, koji nekoliko puta tjedno objavljuje njene live snimke iz privatnog života, te sa snimanja u studiju, što prakticiraju i drugi izvođači iz tima Next Selection- Ryan Leslie, Cassie, te Mysto & Pizzi. Pojavila se na raznoraznim reklamama reklamirajući pića, proizvode za kosu i slično, a Pepsi je odabrao njenu pjesmu za svoju reklamu. To zapravo ne čudi, jer ova djevojka plijeni pozornost gdje god se pojavi.
Na internetu se pojavio popriličan broj njenih pjesama, međutim informacije o abumu nisu poznate, budući da još uvijek nije potpisala ugovor s diskografskom kućom. O novom albumu, te najavnom singlu bit ćete obavješteni na vrijeme.


Post je objavljen 21.03.2007. u 16:03 sati.