Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angela0

Marketing

mJeŠoViTi PoSt

nAsLoVwave

možda se pitate zakaj takav naslov,ali baš zbog toga kaj budem pisala o više toga,kak sad pišem kaj znači naslov smijeh


mY LiFe

možda vam je taj podnaslov već dosadan,al si nemram pomoći,pošto neznam kaj da napišem.
sve po starom.sam da vam velim kak je bilo u subotu na tekmi:
tam smo došli u pol 2,s tim da sam ja došla u zadnji čas,pošto sam bila na bratovoj tekmi,koja je bila baš prije naše,a moja mama nesme ni slučajno propustiti zadnju minutu! ali ajde to nije tak strašno. dojdem ja tam i trener govori brojeve.to nije niš novo ni zanimljivo.i onda se mi ideo u svlečionice preslačit.i mi se presvučemo,a lucija veli da bude ona sigurno na klupi,a j velim danebu,i onda ona veli da se idemo kladit,a ja normalno to prihvatim.i sad veli ona u 100kn,ja velim da je to preveč, da mi to sigurno nebu dala,i velim ajde u Papitu (čokoladici,finu koja se kupi kod njupaća, malog dućana polek škole) a ona veli da kože! i sad ulazi trener i govori ko di igra,isad on veli da lucija igra,a ja se dignem i počnem pjevati :PAPITA,PAPiTA HERE I COME!!!(na engleskom)
i onda to niš.i onda mi idemo van iz svlačione da se zagrijavamo i meni još trene veli da ja idem na zadnjeg igrača. ja sam rekla da ok. isad izađeju i one(krka iz slovenije) ja sam skoro pala u nesvjest! tak su bile velike,ko moj tata. i onda kad sam vidla koja je zadnja igračica,došlo mi je sabo,pa bila je bar 1 metar viša od mene!!! i onda kad je počela tekma,mene je ova velka,odmah zrušila na pod,tak da sam imam takvu modricu da si taj do noge nesmem ni dotaknut!!
u toku igre su se ozljedile sve naše igračce,jer su nas ove samo kršile!na kraju smo izgubile 2:1!
posle smo imali roštilj njami (njama,njama)


ScHoOl

o školi je sve dosadno,osim kaj sutra 6. i 7. sat imamo neke radionice ovodama,kaj se mene tiče,super,jer nebum imala njemački!!
ostalo je sve glupo!


sLiKiCe

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

sPoToVi

ovo je od robbieja williamsa-angels meni je pjesma super



a ovo od teriyaky boysa tokio drift,i ova je zakon



hTeLa Bi JoŠ vIše KoMeNtArA, JeR iH bAš Ne DoBiVaM pUnO

POZZZZZZZZZZZZZZZ



Post je objavljen 21.03.2007. u 14:26 sati.