Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justawoman

Marketing

Saga se nastavlja....

Imam jednu dobru i jednu lošu vijest…

Volim ovakve najave neke vijesti… Najave nije-sve-ni-tako-crno-kako-se-možda-čini

Malena L. o kojoj sam već pisala - evo ovdje, prije 7 dana bila je na transplataciji koštane srži. To je dobra vijest. Nakon šest mjeseci mučenja njezinog malog i slabašnog tijela raznim ljekovima, a u posljednje vrijeme i kemoterapijama, napokon je stigao i taj dugoočekivani dan D. Donator je – njezina mala, tek rođena sestrica, koja sada nema niti pojma da je njezinim začečem i rođenjem u pravi trenutak, spašen život malenoj L. Naime, pri njezinom porodu sačuvane su stanice pupčane vrpce i čekao se pravi trenutak i rezultati liječenja i kemoterapija malene L., kako bi se konačno obavila i ta transplatacija.

Loša vijest je da još treba proći mukotrpnih 7 do 10 dana kako bi se konačno i definitivno dobili rezultati da li je transplatacija imala uspjeha. Za sada malena L. sve dobro podnosi i ja se nadam, iskreno se nadam i ovih mi je dana samo ta nada u mislima i srcu i duši i u svakom atomu, da će sve dobro proći i da će napokon malena L. izaći iz bolnice i da će doći kući nakon 6 mjeseci, među svoje prijatelje, među nas koji je obožavamo i koji ćemo je razmaziti maksimalno. Ja prva, samo da što prije dođe !

* * *

Dragoj Lenici od srca čestitam na trudnoći... Mi koji te pratimo znamo koliko si to željela i koliko ti to znači... Bit' ćeš krasna trudnica i, sigurna sam, još bolja mama !!!







Post je objavljen 21.03.2007. u 10:17 sati.