Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodlorienskihmallorna

Marketing

Topli pozdrav iz Lothloriena.....

Otvoren je još jedan blog i nadam se da će biti lijep,uspješan i da ćete ga sa radošću čitati. Ovo je moj drugi blog.U linkovima imate moj matični blog.Ovaj novi blog,pisan ispod Lorienskih mallorna, otvoren je sa jednim ciljem. A to je objavljivanje mog fan-fiction romana na temu Gospodara prstenova da vidim vaše mišljenje o mom pisanju,o LOTR-u ili nečem trećem vezanom za to.Sve što mi želite reći,pitati,samo komentirati,ili pak dodati neki koristan savjet možete napraviti u komentarima.Ako to ne želite učiniti u komentarima (iz nekog samo vama poznatog razloga) možete to učiniti putem maila (ne ljutite se ako ne odgovaram odmah na mailove,to je najčešće zbog tehničkih problema ili zlog nedostatka slobodnog vremena).Mail vam je kao i sve drugo što je važno za ovaj blog u boxu.Ako želite možete mi se pridružiti i razgovorima na MSN-u.
O meni se nema baš previše za ispričati.Duboko vjerujem u anonimnost pa nećete dobiti na uvid moje slike,ili bilo kakve osobne stvari.Ali jedno od najvažnijih stvari za mene je to da obožavam Gospodara prstenova.Ja sam jedna she-elf i to Noldorka.A ponosno nosim ime kraljice zvijezda Elentari.Još sam jako mlada vilenjakinja.Ali eto smrtno računajući imam 14godina što naravno nije ništa kad se broje moje godine po vilenjačkom računanju.Živim u Lothlorienu.Više o meni imate u box-u.
Moj fan-fiction još nema ime,to dolazi na kraju.Čak mi je i jako teško smisliti ime poglavlja prije kraja tog istog.Dugo sam se mislila o tom fan-fiction romanu.Oduvijek me to privlačilo a vidjela sam i da mnogi to pišu ovako na blogovima.Pa sam odlučila da se i ja okušam u tome. Ne mogu izgubiti.zar ne?Zato ću pokušati. Primam sve komentare dobre i loše komentare i savjete.Ali isto tako,pročitajte ono što komentirate.Sve neuljudne,nepristojne i komentare koji vrijeđaju bez razloga istog trena brišem.
Željela bih da posjetite slijedeće blogove:
jednu jedinu Twilight&Shadow sa savršenim LOTR crtežima,talentiranu eellwyn sa svojim dijelom o istoimenoj vilenjakinji i serenu ako više volite Harry Pottera
Dugo sam razmišljala o tome tko sam ja uopće da nastavljam tu temu?Gospodar prstenova me oduvijek fascinirao,pogotovo sam Tolkien.Bio je on fantastičan čovjek.O povijesti Međuzemlja se sve zna.Ima svega u Silmarillionu.Ima i drugih knjiga o Međuzemlju,ali niti jedan meni dostupna ne govori o Četvrtog Dobu Međuzemlja.Pa sam odlučila pokušati sa pisanjem. Ovo je moje Č.D i nadam se da će vam se svidjeti.
Nemam vam više šta drugo reći nego da uživate.Slijedeći post dolazi ubrzo.A to će ujedno biti i prvo poglavlje moje priče.Poglavlja su možda malo dugačka pa ih neću odjednom objavljivati nego samo male djeliće da ne bi zaboljele oči onoga tko će to čitati ako će takvih uopće biti.A ja se nadam da hoće.Zasada dok ne dođe prvi post,možete pročitati nešto više o nekim stvarima u (već znate) box-u,gdje ćete naći i nekoliko slikica.
Vaša kraljica zvijezda,Elentari.
Namarie!

Post je objavljen 20.03.2007. u 19:47 sati.