Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trecejaje

Marketing

Moralna pobjeda

Ovaj post pišem na zahtjev velikog glavonje.
U petak 16. 3. 2007. u Borotovoj konobi odigran je možda najveći meč godine u PES 6. Igrala su dva tima 1. tim: Vukas i Sladić
2. tim Boro i Ogi
Po nekima dva najbolj tima na Zametu i okolici.
Naravno, već na prvi pogled se vidi da ovo nije bio fer susret jer ipak je 2. tim bar za klasu bolji. Pa smo boro i ja odlučili pustiti prvih par mečeva do nekih 5:0, da bude bar malo napeto. I tek onda polako počeli pokazivati klasu i pobjeđivati.
Nevjerovatno točna i uigrana dodavanja i još bolje akcije uigranog dvojca (čitaj: Boro i Ogi) , koje su redovito završavale neobranjivim udarcima koji su 1. tim (čitaj: G.T.), dovodili do ludila u tolikoj mjeri da je čak u jednom trenu susret bio na rubu incidenta. Ipak 2.tim se nato nije obazirao i redao pobjedu za pobjedom,
i tako smo došli do rezultata 5:6, vjerujem da je to najrealniji rezultat i da je tako trebalo ostati, ali nije. Naime nekim nevjerovatnim spletom okolnosti (neopisivim padom koncentracije i još većim krumpiranjem 1. tima) susret je završio 9:6, iako mislim da krajnji rezultat nikog ne brine.
Boro sljedeća je naša! Mi smo moralni pobjednici.party

P.S.
Ove insinuacije i nagađanja o mojoj vezi s dolje spomenutom osobom ( Boro ) odbijam komentirati. Ovo je ozbiljan blog na kojem se pišu samo ozbiljne stvari, a ne kojekakve gluposti i tračevi.

Post je objavljen 20.03.2007. u 18:22 sati.