Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

OVAJ TJEDAN MI JE POČEO BAŠ UKOČENO

Evo mene malo da se javim. mah
Ja sam vam sad na informatici i super nam je. Zajebavamo se, Zrinka je Julijanu ugasila komp i onda je Julijan popizdio i otišo do prozora i počeo uzimat zrak hehehesmijeh!!! Uglavnom popizdio je.
Ovaj tjedan mi je počeo hm uglavnom ukočio mi se vrat. Ljudi moji kako to boli. Opče nemrem micat glavom fakat me jako boli. Evo i sad pišem post za glavom nakrivljenom prema desno koma živa jedav čekam da se otkoči. A to če bit za jeno 5 danamadheadbangpuknucublabla.
U školi nema niš novo. Valentina me i dalje tako živcira da bi joj prikeljila kojupuknucu. I muči jadnu Doroteju koja nam se stalno žali ono živa koma. A dobro ja se s njom više ne razgovaram zato kaj ju jednostavno ne mogu trpit i to je to. Bolje tak nego da se isteasavam na nju iako ni to...................smijeh
U školi je uglavnom sve OK. Mislim nije sve OK zato kaj u toj ustanovi nemre bit sve OK.
I kaj da vam još pišem. E pa da mogla bi malo o poremečenoj Petrici. U zadnje vrijeme je nekak čudna. ami neš pričamo ona stoji pokraj nas ko budala, cjelo vrijeme šuti i još k tome je dečki stalno zlostavljaju. Stalno ju gađaju nekim gumicama i ostala sranja.
A dobro baš me briga. Glavno da je meni dobro(nemojte mislit da sam umišljenasmijeh)
Evo Doroteja tu nešto pjeva i pleše po učionici a Zrinka tu neš sere da joj smeta kaj ona pjeva tu sjebanu pjesmu od sjebanog Luke Nižetića.
Pa mislim ko da i ona to nekad nije slušala.

Evo sad nam je baš ušla pedagogica u učionicu da nam kaže da se u našoj kuhinji može kupovat mlijeko. Pa mislim baš me briga. Ja ne volim mlijeko i neču ga pit.namcornamcornamcor

E i to bi vam bilo to ljudeki moji. Ja vas sad napuštam.
PUSE VEEEEEEEEEEEELIKEkisskisskisskisskisskisskisskisskiss


Post je objavljen 20.03.2007. u 17:45 sati.