Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anonimous0nline

Marketing

..................................

Evo,samo da na brzinu nešto napišem,nešto sam posebno sretna,a ujedno mi je i dosadno i nemam inspirejšn.... Još samo 8 tjedana do kraja,fascinira me kako sam jedva čekala da dođe taj dan,a sada bih da to traje što duže,nekako se sigurno osjećam ovdje,navika je gadna stvar.... Iskreno,strah me svega što će još život donesti i svaliti meni i svima nama na leđa... ...A ja,kao ovako snažno i kršno djevojče,ne znam da li ću sve to moći nositi.... Ma,neću se uopće badirati, sve se može kad se hoće - "pomozi si sam,pa ću ti i ja pomoći",je tako?? Alles is going to be u redu.... Evo vam neka vrsta "dubokoumnog optimizma":
Sadašnjost je jedino mjesto gdje boravi sreća. Sadašnjost oslobađa,prošlost i budućnost vezuju. Od prošlosti se može učiti,budućnost se može mijenjati,ali živjeti treba u sadašnjosti. Svaki novi trenutak,svaki novi dan neka bude "svoj". Odbaci krivnju zbog prošlih pogrešaka,odbaci zabrinutost radi budućnosti - djeluj sada i ne vezuj se za rezultate,oni su ionako spontana posljedica tvoje aktivnosti. Obavljaj stvari jednu po jednu,a kada se nečemu posvećuješ neka to u tom trenutku bude najvažnije na svijetu. Ne žrtvuj sadašnjost radi budućnosti. (Čisto filozofiranje,ali ipak ima nečeg u tome...)

Sada opet malo "Letu štuke":
-"To nije nikakva posebna kuća,
to nije nikakav poseban vrt,
tu nema puno žena,
nema bazena - naoko dosadno je na smrt.
Al oko mene su posebni ljudi;
svi zanimljivi ekscentrični -
čelične felge i plastične grudi
i svi su digitalni,električni.
Spoji slatko i slani to ide,
ali kruške i jabuke ne;
spoji crno i bijelo u boji:
siva je slika svijeta,zar ne?
I svi bi htjeli biti novi i čudni
ili bar blještavi cirkusanti;
dok mnogi spavaju,neki su budni,
sami sa svemirom na TI......"

Za kraj,evo još par mudrih:
-Tako je malo potrebno da budemo sretni i to malo nam uvijek fali. (IVO ANDRIĆ)
-Ne idi ispred mene,možda te neću slijediti. Ne idi iza mene,možda te neću voditi. Jednostavno idi pored mene i budi prijatelj. (ALBERT CAMUS)

Sad bi stvarno bilo dosta od mene.... Pozdrav......

Post je objavljen 20.03.2007. u 16:45 sati.