Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fc

Marketing

Isključenje u 81. minuti

Ko što sam naslov kaže prvi put u životu san dobia crveni karton. To jest dva žuta. Prvi san dobia zbog prigovora. Bia je još jedan u nizu faula na meni koje sudac nije dosudia, pa san ja spomenia par spolnih organa, presveto trojstvo i vođenje ljubavi, Pa san dobia žuti karton zbog prigovora.
Drugi žuti, čudo jedno. Znate li što je Božja ruka??? To je gol koji je maradona zabia Englezima u finalu svjetskog prvenstva. Ja san prova tako nešto izvesti i dobia drugu javnu opomenu i crveni karton. To je bila utakmica za juniore, a kartoni se prernose u kadete. Da juniori ne igraju u četvrtak ja nebi smia igrati za kadete ovaj vikend. A to nam je najvažnija utakmica sezone.
Donia san jednu odluku: više neću igrati za juniore osim ako im fali igrača za prvu postavu. Uvik me nalome ka konja jer se ja s njima fizički ne mogu nositi, i onda tri dana ne mogu stati na noge.


A što se tiče onog komentara od one "Niko": Što mi ostavljaš takve komentare a nećeš ništa??? I sad bi ja ka triba pitati ko je to i onda ćeš ti reći nije važno. Ako očeš nešto nabavi moj broj pa se lako upoznamo. A onda što bude.


To je sve za danas, do čitanja

Post je objavljen 20.03.2007. u 11:39 sati.