Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloodinmyeyes

Marketing

Štafeta

Branka mi je dala Štafetu i da napišem pet zanimljivih stvari o meni....i evo je:

1. Ja se obožavam zajebavat i blesirat...kao i svi moji prijatelji. Umeni se skriva depresivna osoba koja svako malo izlazi na površinu. To pokušavam sprjećit ali nikako da uspijem. Ja u depru padam da netko meneoptužuje....a zna da nisam ja to napravia, ili kad se posvađan sa nekim. Nekad pomislim da ne treba živit ali je to sve nije istina. Ono šta je tebi ne možeš izvdit bez da se ozlediš.

2. U školi svi mrze metalce. Šta njih briga šta ja slušam... Neću slušat one glupe cajke koje su u našem razredu jako popularne. Ja to slušam od drugog razreda. Ja nemogu to sad prestat slušat...zašto i bi presta. Nastavnici me gledaju kao malo derište koje si je umislia bit metalac. Svi iz mog razreda su mali razmaženi gnjavatori koji se tuku za svaku glupost. Ma valjda će ih to proć.

3. Moja mačka je moje blago. Kad mi skoći na drob da je mazim....Prasica je prasata...samo jede i spava. Ali kad ona kaže da je vrijeme da neko mazi onda ide po njoj. Zna nekad podivljat, grist me i grebat....pa je izbacim iz kuće. Moja naporna mačka ima neku tigrastu dlaku sa bilim vrhom od repa. Sva dan joj trćim u dućan po hranu da ne ''ogladni''.

4. Prijateljstvo je naj važnije u životu. Ja sam jedno vrijeme mislia da nemam prijatelje...dok mi svi svi nisu svi pomigli da otvorim oći. Nema nićeg važnijeg od prijateljstva....to barem ja mislim. Ja imam prijatelja oko milijun. Kad bi ih sad nabrojava ovaj bi post bia najduži ikad.....zato mi se neda nabrojavat. Moj najboji prijatelj od prvog razrda je Bruno. Sa njim uvjek poprićam kad me nešto mući....

5. Od žIvot moramo napravit što bokje možemo. Svi svo zadovoljni svojim životom....iako možda nije neka velika stvar. Život moramo iskoristit na najbolji naćin....sprdancija, zajebancija, druženje, izlasci...sve osim škole. Ne trbamo se zamarat glupim prioblemima...jednostavno ih maknit sa puta. Kasnije će mo se zabavljat sa njima...a ne sada.......

Komentirajte



Post je objavljen 20.03.2007. u 09:58 sati.