Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miss2hottie

Marketing

NAPOKON NOVI POST

Sorry ekipo kaj se nisam udostojila pisat novi post, ali fakat nekad nemam inspiracije. Glupo mi je da bezveze tu nesto piskaram i da nema ništa zanimljivo za pročitat.
Prošli vikend je bio Velesajam (pisala sam u zadnjem postu nešto o tome), stvarno je super sve prošlo. Lijepo sam sve našminkala i sve su bile prezadovoljne, osim one zadnje cure koju sam amo reć lagano cijelu sjebala. Već sam bila i umorna od šminkanja i tulumarenja od noći prije (bila sam u Bosancu ilti Sokolu do 7 ujutro, spavala sam sat vremena i otišla šminkat i to još u štiklama 10 cm.... žasu). Ali sve u svemu je ok ispalo.
Moram se pohvalait da sam na praksi počela radit gel!!! JEEEE!!!party To mi je bila tolika želja da sam vjerovatno sve već ispilaila s tim. Sad staru tlačim d mi počne kupovat materijal za nokte da mogu doma počet radit (Pa eto kad počnem to radit kući cure slobodno se javite!!!smijeh moram se nakako poćet proguravat).
U razredu mi je totalni kaos. Svi su međusobno posvađani. Cijeli razred se razdvojio po nekim grupicama. To me viš izluđuje. Kamo se god okreneš netko nekog trača. Ma grozno, ali proći će sve to.

Ljubav.....? Ajme, neznam ni ja sama više.Super smo si kad se vidimo, ponašamo se kao da smo zajedno. Onda se ne cujemo po dan, dva.... vidimo se svakih 10 dana i onda 2-3 dana non stop, ma koma...Nemam pojma više šta da mislim i šta da radim. Tako bi ga otačila lagano, a opet nemogu bez njega. Znam da me nije zaslužio jer sam pre dobra prema njemu i previše mu popuštam i ugađam, a meni on nemože odvratit ni trećinu. Tako da je sve to za kurac. :puknucu


Post je objavljen 19.03.2007. u 20:35 sati.