Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kathykathykathy

Marketing

Vratila se ja iz škole...

Zahvaljujući njemu obožavam ići u školu,
Zahvaljujući njemu svi loši trenutci postaju bajka,
Obožavam način na koji se smije,
Obožavam način na koji hoda!
Nepodnosim poglede druge upućene njemu,
Nepodnosim uvrede upućene njemu,
Sve je to lijepo, ali mene jedna jednostavna stvar brine,
Zašto nije moj???

Evo ovdi gore sam napisala jednu pjesmicu za moj ****************** usprkos tome što Heri i Venera(moje ribice) rade balončiće i onda tu sve pucketa i više me živcira. Danas na matematici izgubila sam nadu da će ikada biti zaljubljen u mene! Neznam...
Jučer mi je Klara rekla da si nas dvoje pašemo. To je bilo lijepo od nje i to me čini još sretnijom!
Teško mi je ovo sad napisati al evo nećemo više o *********, prelazimo na moj dan!
Danas je Roko pito Marcelu(valjda... Kak neki kažu al valjda nije) oče furat, al nažalost nisam uspila saznat odgovor... Mislim da si pašu!
Kod mene je veliki plus kad je dečec viši od mene, pa nadam se da je i Marceli. Ali meni je ovo tu sve još malo sumljivo, al nećemo sad njima se mješat u život. Klara je danas na njemačkom sjedila s Fićom što je bilo prekrasno! Golupćići! AH...
Malo sam sad stavilča ovu snupi pozadinu, ali ja jednostavno obožavam slikice ovih preslatkih mica-maca, koje su šire malo, pa ću pokušat nešto nać da paše uz moje slikice.
Ja bih sada rado oped prašla na priču o ***********, ali ako ga previše opisujem onda će to neko skužit iz r, a to nebi bilo poželjno!
Pogotovo ne da Jana to skuži jer sam izgubila povjerenje u nju od kad je bio Šparin roćkas! Rekla sam joj jednu tajnu i ona je meni na boci istine rekla Dorijanu da me to pita! Ali iako se ja ljutim na Janu i ne govorim joj više tajne ja se neljutim na nju i mi smo si još uvijek dobre!
A to što sam upravo rekla glasilo je ja se ljutim na nju al se ne ljutim , pa budući da to nema nikakvog smisla zaboravite da sam išta napisala...
Još jedna porukica za Matića i Stanislava: Nemojte mi gnjavit Leu da kaže u kog sam se jer ona neće nikom reć jer mi je dobra prijateljica i pozdravljam je!
Uf... Javim se oped ujutro ili možda čak danas navečer, a sad idem malo poradit na dizajnu i slikicama u boxu!

p.s
Sutra imam inficu i ima da mi svi frendovi prokomentiraju !!!


Post je objavljen 19.03.2007. u 19:21 sati.