Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokijovokijo

Marketing

VIJERUJEM

znate kako nam je dobro bilo juče vani? đorđe se ubijo od alkohola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bilo nam je jeeeeeeeeeeeeebeno! mile se nalijo ko stoka, cijelu veče je eksiro sprajt!!!!!!!!!! ali dosta o nama i našim seksualnim avanturama s fratrom... evo biografija pagehrvatskakisscereknaughtyheadbanggreedydeadburninmadbangcoolroflrolleyeswinkyesnoeeknonozujohrvatskaludmahnamcornjamipuknucusmijehnjaminjaminjaminjaminjamithumbupwavecerekblablazijevzalivenmouthwash:
on je peder i guzi se, a mama mu to ne dopušta pa mora skrivećki. ali to če se otkrit i pago više nikad neče radit u ovoj državi!!!!!!!!!!!!!!

evo sad biografija tomsona nenadjebivog rvackog domobrana, puškaša i pušitelja pagovog kurca:

sexy. Prije desetak godina Marko Perković Thompson bio je heroj nacije. Imao je dugu kovrčavu kosu, vojničku odoru i pušku u rukama, pjevao je o Čavoglavama i rijeci "Čikoli", i mnogi su se mladi ljudi identificirali s njim, želeći pokazati kako su i oni u svakom trenutku spremni dati život za Hrvatsku. Danas je Thompsonu 35 godina. Ostavio je iza sebe ratni vihor, neuspio brak s pjevačicom Danijelom Martinović, podosta izgubljenih ideala i pronašao smiraj u vjeri. Bog, obitelj i Hrvatska jedine su konstante u njegovu životu. O njima pjeva i u svom novom albumu "E, moj narode", kojim ujedno proslavlja i deset estradnih godina.


Post je objavljen 19.03.2007. u 19:04 sati.