Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

CARL THOMAS


Carl Thomas - Emotional.mp3
Američki r&b pjevač/skladatelj u početku je bio dio P Diddyjeve Bad Boy Entertainment izdavačke kuće. Svoj debitantski album Emotional objavljuje 1999., a s njega su skinuti singlovi I Wish, te istoimeni-Emotional, njegov najveći hit do sada. 2004. objavljuje svoj drugi po redu album, nazvan Let's Talk About It, s kojeg su skinuti She Is (feat. LL Cool J), Alright, koju je producirao Mike City, te Rebound, koju je producirao Eric Robertson.
Osim što piše svoje pjesme, Carl Thomas sudjelovao je i na produkciji skoro svih pjesama. Kao svoje najveće glazbene utjecaje između ostalih ističe Marvina Gayea, Donnyja Hathawaya, Nata "King" Colea, ali i Stinga, te Jamesa Taylora.
Nakon prelaska u Interscope nekoliko pjesama procurilo je na internet u zadnje vrijeme, a ove godine bio je nominiran i za nagradu Grammy. Između ostalog, dosad se pojavio i na albumima Faith Evans, Amerie, a snimio je i pjesmu s Brandy. Novi album u prodaji bi se trebao pojaviti ovo ljeto, o čemu ćete naravno biti obavješteni na vrijeme.
Ispod slike je link za pjesmu Emotional, svojedobno jednu od meni najdražih pjesama koje su se vrtile po r&b listama.


Post je objavljen 19.03.2007. u 16:59 sati.