Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thedeadwillriseagain93

Marketing

Gluposti,sranja i čiste idiotarije

JEDAN SAVJET ZA POČETAK!KAD DOĐETE NA MOJ BLOG PRVO ZAUSTAVITE JEDNU PJESMU DA BI MOGLI POSLUŠAT DRUGU,JER MI POČNU SVIRAT SAME OD SEBE,NEMAM POJMA ZAŠTO!

U ovom Črešu ne možeš ni proć ulicom,a da te svi ne ogovaraju.Prvo one Creske babe,zamislite bulje u mene i seru neš o meni,onda ona glupa Mia,pa onda jebena dječurlija.
I onda još čujem da kuja od Nike priča gluposti o meni,ne kužim kakve veze sad ja imam s njom,jedva da ju pozdravim na ulici.Ali evo da vam ispričam cijelu priču.Na Matijnom rođendanu sam se žvalila za cigare i sad ova kuja priča po Cresu da se ja izvlačim na to da sam bila pijana.Ovo šta ću sad reć je protiv mene,ali NISAM BILA PIJANA I RADILA SAM TO JER SAM HTJELA I KOME TO SMETA MOŽE MI SLOBODNO POPUŠIT!!!!!!!!!

Evo malo muzike.................
CHURCH PUNKS


Church Punks
By Audio Adrenaline
BestVideoCodes.com


Išla sam s Nelom i "još nekim ljudima" na sv.Salvadur i na pola puta troje njih odstanu.Gladan sam,ne mogu dalje hodat,past ću u nesvjest i tako dalje.Baš su pičkice,totalne,kao furaju nešto ja igram nogomet,ovo,ono,a ne mogu se popet na jebeno brdo.Uglavnom četvero nas je stiglo do vrha i dobro smo s zabavili i ja opet vidjela duha,ali to je druga priča.

I za kraj pjesma još jedna pjesma ME CAMBIO

Me Cambio
By Allison
BestVideoCodes.com


I ostavite mi puno komentara..............................
cerekcerekpartysmokinthumbupcerek


Post je objavljen 19.03.2007. u 13:45 sati.