Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

FIFTY POINTS: Kobe vs. T-wolves, Rocketsi nakantali 76erse - u Philadelphiji!!...MARKOTA @ DAKOTA: 30min/13p/5a/2s


TIME OUT


Cirkus ponovno u našem i vašem gradu

Prije mjesec dana nudio se Ciboni za dugoročnu suradnju i mjesto sportskog direktora, nesebično dijeleći ideje s javnošću; u subotu je sjeo na klupu njezina najvećeg rivala. Da se ne radi o Aci, rekli bismo da je to nemoguće...


NAJBOLJE NOĆAŠNJE AKCIJE (19/03/07)..

Ovako, sto posto sam siguran, dijelimo istu viziju: Zadar osvaja titulu, po mogućnosti u dvorani koja nosi ime njegova tragično poginulog brata, a Aco dostojanstveno odšeta s parketa u svlačionicu, gdje ispušta emotivni urlik oduševljenja i popravlja kravatu da bi dostojanstveno, od nekoga iz HKS-a, s kojim je godinama u ratu, primio zlatnu medalju oko vrata. Realno ili ne, nije bitno; čovjek mora imati uzvišeni cilj kojem će težiti. A svima nam je jedan od ciljeva “jednim udarcem poubijati cijelo jato dosadnih muha”. Aco može samo dobiti, ionako ga velik dio javnosti smatra “bivšim trenerom” još od EP-a u Turskoj.


DIVAC PUNKED NISAM PRONAŠAO, PA EVO JINGLA SHAQ'S SONG..

Postoji stotinu opravdanja za neuspjeh, a uspjehom će se iz “najomraženijeg djelatnika koji je promolio nos u Jazine” prometnuti u najomiljenijeg. Usput će domaću ligu pretvoriti u cirkus, siguran sam da će naći načina, i upustiti se sa Subotićem u borbu za “najelegantnijeg trenera na tlu Hrvatske”. Dva jaka ega, njegov i Giergin, koegzistirat će tri mjeseca na zajedničkoj duševnoj hrani: dokazati da se Cibona i Božo mogu “skinuti”. Dan prije nego što je ustoličen za trenera Zadra, rekao mi je u šali: “Ako se to dogodi, nadam se da ćeš me štititi kao što štitiš Zulu”. Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti!

Zoran Čutura
Jutarnji list




Post je objavljen 19.03.2007. u 08:24 sati.