Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

Istrakonska zbirka, šesti put

A pogodite koja mi je jutros knjiga stigla iz tiskare? :-)

Dakle, službeno objavljujem da je upravo tiskana šesta Istrakonova zbirka, naslovljena Krivo stvoreni. U zbirci je objavljeno 29 kratkih SF&F priča od ukupno 106 koliko je stiglo na ovogodišnji Istrakonov natječaj. Nagrađene priče odnosno autori su, podsjećam:

1. nagrada - Jelena Dunato: Povratak
2. nagrada - Denis Giljević: Na kraju radnog vremena
3. nagrada - Danijel Bogdanović: Decimala
Istarska nagrada (pršut) - Robi Selan: More i ja


Koje su još priče, i kojih autora, objavljene u zbirci Krivo stvoreni, pogledajte u postu u kojem sam objavio rezultate natječaja.

A sad ono glavno: ovogodišnji se Istrakon događa predstojećeg vikenda, od 23. do 25. travnja. Na Istrakonovom webu već sada ima brojnih informacija o programu, a detaljan program sa satnicom još se radi, no čim ga bude, eto ga i ovdje, kao i lani, uostalom. Svečana dodjela nagrada pobjednicima šestog Istrakonovog natječaja i predstavljanje svih autora dogodit će se u subotu, 24. travnja, kao središnji događaj konvencijske večeri, negdje u 20 ili 21 sat. Priznanja će autorima uručiti počasna gošća ovogodišnjeg Istrakona, Juliet E. McKenna.

Autori koji dođu na Istrakon, svoje besplatne autorske primjerke mogu podignuti na štandu na kojem se prodaju knjige. Treba se samo javiti odnosno identificirati. Autori koji ne mogu doći na Istrakon, svoje će autorske primjerke dobiti poštom odmah poslije Istrakona. Svi ostali mogu kupiti zbirku Krivo stvoreni po standardnoj cijeni od 40 kuna na Istrakonu, odnosno ako ne mogu doći u Pazin mogu ju naručiti na telefon 052-624-333. Navali narode, priče su odlične.

Post je objavljen 19.03.2007. u 11:33 sati.