Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakao91

Marketing

žjavljam se.,,

bas sam ovih par dana malo pretrazivala slike po internetu.. uglavnom sam trazila ovakve.. iz crtica.. anima.. voljela bi i ja tako crtati.. samo meni ne idu bas ljudska lica al budem se ja uvjezbala.. jucer sam uvjezbala nacrtati lice iz profila.. dobro je ispalosmijeh!!! to cu objaviti tijekom sljedecih dana..

Image Hosted by ImageShack.us

e da vam kazem kaj je bilo u petak.. ana, anita i ja smo isle u grad da malo pogledamo po ducanima i mozda nekaj kupimo( ja sam kupila sivu tuniku) onda smo otisle u teranovu.. hehehehe.. ana je isprobavala torbice.. cak je jednu stavila na glavu.. govorile smo da kad dodemo s ovom torbicama na plazu da ce nam svi zavidjeti.. s jos nekim bolesnim naglaskomnut bogte.. kakve tam sve odjece ima... uzas.. jedne hlace..lud ja ne kuzim.. kad smo ih vidile uhvatila nas je takva smijalica da smo odmah izletile iz ducana na zrak da se smirimo
Image Hosted by ImageShack.us JA SAM PUKLA!!!

onda smo se vratile doma.. pa onda odmah opet van.. bas je ludo bilo.. doso nam je frend koji se preselio u posjete.. njega nisam vidla 3 mj..
balavac jedan.. ne bi se on nas sjetio.. streber ima sve petice.. pa sam ga zbog toga jednom mlatnula kartonom..bangsmijeh.. ko mala djeca.. trcimo po livadi i naganjamo se s kartonima.. cak smo se vozili u vrtuljku a anita je pustala pjesme.. a ja i ana kasnije klackale na klackalici ( jel se to tak uopce zove..?)
ahh to je bio dan za pamcenje.. nas cetvero smo se smijali tako da se meni cini da smo cak nabildali trbusne misicerofl obozavam taj osjecajmouthwash

sigurno vam je vec dosta citanja..haaa..?
eto idem ja.. dosta je i meni..
ajde budite pozdravljeni i puno mi jedite..
haha!!!smijehnjamithumbupsmijeh


Post je objavljen 19.03.2007. u 10:20 sati.