Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Ivo - partija!

Ivo Sanader na predizbornom skupu u Benkovcu, photo by Jutarnji list
Jutarnji list: HDZ je u subotu navečer u Benkovcu obilježio 17. godišnjicu stranke. Na skupu je bilo oko dvije tisuće ljudi, među njima i stotinjak mališana. Veći dio vremena djeca su stajala, a manja djeca su se valjala po podu, sve dok ih Sanader nije pozvao na pozornicu jer su, kako je rekao, bili tako dobri i strpljivi. Djeca su mirno odslušala Sanaderov govor, a na kraju su svi zajedno uz Miroslava Škoru i klapu Intrada otpjevali HDZ-ovu himnu “Bože, čuvaj Hrvatsku”.

Ratko Maček, glasnogovornik Vlade i HDZ-a, potvrdio je da su djeca bila na stranačkom skupu, no njih su, tvrdi Maček, doveli roditelji…


Roditelji kažeš? Pa tko bi to rekao… ja sam već pomislio da su HDZ-ovi odredi poharali Benkovac i doveli silnu djecu na skup. Po Mačeku sve se to dogodilo spontano. Roditelji spontano doveli djecu, skup se spontano odužio pa su djeca spontano došla do Ive i spontano otpjevala za kraj gore spomenute pjsemuljke.

Sjećam se ja raznih spontanih događaja iz svojeg djetinjstva. Sjećam se kako smo spontano s „drugaricama“ u vrtiću danima radili zastavice s kojima smo mahali „drugu“ Titu kada je dolazio. Sjećam se kako smo spontano učili pjesme kao što su „Od Vardara pa do Triglava“. Sjećam se kako smo u vrtiću spontano odbacili igračke i svi složno kao jedan odgledali maratonski pokop „druga“ Tita koji je trajao nekoliko sati. I sve to spontano.

Kako onda ne povjerovati Mačeku kad kaže da su događaji na HDZ-ovom skupu u Benkovcu bili spontani?

Post je objavljen 19.03.2007. u 09:08 sati.