Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srdradonic

Marketing

Revijalni susret "bodulica i vlajina"

Nakon pred novogodišnjeg susreta ženskih ekipa Betine i ŠRD Živkovića, došlo se na ideju da se cure ponovo sretnu. Danas smo prisustvovali odličnoj igri domaćih cura i moramo priznati nedovoljno uvježbanoj mladoj ekipi Betine koja je samo pokušala ometati odlične napadačice Živkovića. Rezultat od 9 : 0 , možda nije domaćinski, ali je svakako rezultat treniranja i uigravanja podmlatka i iskusnih cura,pod vodstvom Ivice - "Kiše". Ovim putem pozdravljamo pobjednice: Lucija, Miranda, Branka, Ivana, Božena, Anita (Tarle i Rak), Marijana, Ljubica, i povrijeđenu Josipu. Naravno pozdravi i Betinkama: Ivanica, Veronika, Vana, Barbara, Bernarda, Karla, Rosanda, Martina, Ana i kapetanica Vedrana.
Cure vidimo se uskoro u Jezerima.... a do tada pozdrav iz Živkovića.



Jezeranke osvetile Betinke- Prvo travanjska šala za Jezeranke,

pobjedom nad živkušama od 2:1 osvetile su svoje susjede iz Betine (Romana Petrinšak 2, Ivana Budničević 1).
Susret je odigran kao prava atrakcija ženskog nogometa, gdje su "bodulice" pokazale dobru igru i još bolju organizaciju obrane tako da su uspješno odolile napadima naših napadačica koje su, moramo priznati, ostale bez daha već u prvim minutama susreta.
Netreniranje zadnjih petnaestak dana, zbog lošeg vremena, oslabio je žestinu napada kao i tvrdoću obrane.
Ovakvi susreti su sastavni dio igre, pa su tako i pobjede i porazi poticaj da se treniranje nastavi i još bolje organizira.
Pozdrav gostima: Maji, Valeriji, Tamari, Romani, Nini, Katarini i Dolores od domaćih igračica: Branke, Mire, Bernarde, Anite Rak i Anite Tarle, Ljubice, Lucije. Božene, Ivane i Marijane.
Cure svaka čast i do viđenja kod vas za desetak dana.


Post je objavljen 18.03.2007. u 21:53 sati.