Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

..a jesam llijena ,neda mi se pisat..uh...

Jedna vijest:...U Županji ,07.04.2007. u Boomerangu Veliki Uskrsni koncert Halida Bešlića!Upad:50kn

..evo zašto je dobro plesat..hehe..:)

Ples oslobađa, opušta, čini te vedrijom, smjelijom, sigurnijom. Zato ako tražiš hobi za sebe, frendicu ili dečka, ples je pravi izbor!

Ples sa zvijezdama u svima je, pa sigurno i u tebi, pobudio zanimanje za ples. Svi žele plesati, svi plešu ili barem pokušavaju... Ako i ti želiš svladati plesne korake i zadiviti sebe i svoju škvadru na tulumu ili discu, pravo je vrijeme da se naučiš kretati uz glazbu. Ne znaš kako i nemaš ideje gdje se uči plesati? Nema frke. Teen je za tebe saznao sve što moraš znati želiš li ovladati ovom vještinom.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prednosti plesa

Ples je najljepši i najteži dvoranski sport. U samo pet plesnih koreografija napraviš jednak broj koraka kao da si hodala pet kilometara. To je, priča nam Goran Hrapović, dugogodišnji plesač Plesnog centra Zagreb, umjetnost koja se izražava tijelom, inspiracija joj je glazba, a najljepše od svega je što se radi u paru.

- Plesati mogu svi, od 7 do 77 godina. Svaka osoba ima ritma jer u ritmu hodamo. Svi mogu uživati u plesu. Tu vrijedi pravilo: tko ljepše pleše, ljepše i izgleda.

Pussa svima...i daj bacite koji komentar ..znam da nisam dugoo pisala al et..eheheh...

Post je objavljen 18.03.2007. u 15:29 sati.