Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Voliš Hrvatsku?

Imovina Vladimira Zagorca procijenjena je na 26 milijuna eura. Toliko je naime procijenila sutkinja austrijskog suda na osnovu podataka koje joj je dostavio Zagorčev odvjetnik. Dakle ta imovina može biti samo veća, jer ovdje se najvjerojatnije radi samo o imovini u Austriji.

Ono što mi je posebno zanimljivo je da se nije oglasio Ratko Maček ili Ivo Sanader sa nekim svojim uobičajenim izjavama o gušenju privatnog poduzetništva, komunističkom naslijeđu i stvaranju anti poduzetničke klime, kako je to do sada bilo kad god bi se digla prašina oko nečije imovine ili satova za koje neki nisu sigurni spadaju li pod imovinu.

Čudi me da nije upućeno kakvo protestno pismo i našem pravosuđu koje se drznulo izdati interpolovu tjeralicu za Vladimirom Zagorcem, umjesto da ga se pozove da pomogne hrvatskoj u stvaranju konkurentnog gospodarstva. Zamislite samo kakvo bi gospodarsko čudo od Hrvatske mogao napraviti Zagorec, kad je samo na svojem osobnom planu u nekih desetak godina uspio od vozača bez novčića u džepu dogurati do poduzetnika s minimalno 26 milijuna eura kapitala.

Takvi ljudi nam trebaju, koji su se već dokazali u ratu svojom požrtvovnošću i sposobnošću, jer dok su drugi ginuli siromašni (a tko im je kriv što su bili nesposobni) najbolji od najboljih i najvećih Hrvata, kao što je recimo Zagorec (pa nije bez veze dobio sva ta silna odlikovanja), uspješno su stvarali nove vrijednosti i pri tome još i branili Hrvatsku.

I dobro veli Sanader kad sve oko sebe karakterizira nesposobnima, jer eto on i mnogi u HDZ-u su uspješni bogati poduzetnici otkad su ušli u HDZ. Svi ovi ostali uglavnom nisu daleko dogurali u stvaranju svojeg carstva i zato je logično da su nesposobni.

Dajte mi tu pristupnicu za HDZ da i ja konačno postanem sposoban poduzetnik i istinski domoljub!

Post je objavljen 18.03.2007. u 13:04 sati.