Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drugaciji

Marketing

davna povijest

Image Hosted by ImageShack.us

Evo, zamoljen sam od Sirenice da napišem zašto ime Borac i drugačiji.
Evo ovako ide priča….
Bilo jednom davno u mračnoj sobi u kasno doba… :-)
Dok je započinjala era „bloga“ slučajno sam naletio na nekoliko blogova koji su bili (u najmanju ruku) ne za moj ukus. Bili su provokativni, prosti, ne zanimljivi… Brzo sam zaključio da to nije za mene i maknuo se od toga. Prošlo je nekoliko dana i dobio sam poruku na e-mail da posjetim jedan zanimljiv blog. Otišao sam na njega (stvarno se ne sjećam koji je to bio) i ostao sam zatečen. Tu je bilo mudrih riječi, lijepih tekstova, slika… jednostavno bio je DRUGAČIJI. Normalno taj blog je imao linkove na druge blogove koji su isto pisali o sličnim stvarima. Počeo me zanimati taj „fenomen“ bloga. Nije prošlo dugo kada sam odlučio staviti neke svoje misli na to čudo. Jedino što mi se tada u glavi vrtjelo, bilo je da, želim biti drugačiji od većine blogova koje sam do tada vidio. Želio sam pisati o svom životu, svojim iskustvima, problemima, uspjesima, ali na Drugačiji način – Pozitivniji način. I to mi se učinilo dosta originalnim. Samo ime se jako dobro nadovezalo na ime stranice: drugačiji blog. I to je uglavnom bilo to.
Pri upisivanju nicka i imena, bilo je dosta upita i malo sam se zbunio (zato sam probao sa Snorky, i sličnim imenima koja sam kasnije izbacio). Jedino ime koje nisam htio maknuti je bilo ime BORAC. Par dana prije pisanja prvog bloga čuo sam predivnu izreku, koja je išla ovako nekako (sorry ako pogriješim): „Bože, u trenutku kada budeš došao po mene, ne moraš me naći kao pobjednika, ali molim Te, nađi me barem kao Borca!“
I to me se jako dojmilo. Znam da neću biti savršen i uvijek uspijevati u svojim naumima, ali tog trena sam odlučio da ću biti Borac. I da to ne zaboravim, upisao sam to ime koje me uvijek podsjeća na to da se nikada ne prestanem boriti.

To je priča iza imena bloga i nadimka koji me prati…
Nadam se Sirenice (i ostali koje je zanimalo) da je to dovoljno dobar odgovor.


Post je objavljen 17.03.2007. u 23:16 sati.