Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken1girl

Marketing

Nothing special to report

Ja sam TU napokon mislim prošlo je samo 16 dana od prošlog posta nije to puno kad se sve zbroji i oduzme =))) tješim samu sebe rolleyes .
Što se dogodilo ovih zadnjih dana ha dosta toga inaće ja vam se uvijek javljam vikendom tj.nakon 7 dana....
Bila sam bolesna i zato vam se nisam javila imala sam temp.iz neobjašnjenih razloga i doktori posumnjali u mononukleozu.....išla sam na vađenje krvi i ipak se uspostavilo da nije mononukleoza nego neka viroza.....ah vjerujte bila sam takko sretna smijeh....
Tjedan dana nisam išla u školu i takko sad tjedno imamo najmanje dva ispita užaaaaaas!!!!!!
Sad vam moram isprićat nešto ima jedan dečko i naravno ima curu i ok.oni su u vezi.......................tu nije ništa ćudno ali oni su takko..neznam...nemaju nimalo stida ni srama,ljube se pred učiteljima i to ne ono kiss kiss nego ono ah evo učitelj evo i francuski poljubac!!!!!
Pa ono ja trenutno nisam u vezi ali kad sam bila nisam nikada mogla da se takko navlačim pred učiteljima kao neka da ne kažem ........drolja......... za mene je to uistinu nedopustljivo takvo ponašanje i to još u osnovnoj........naravn oaj nisam protiv toga da su oni u vezi i ja sam bila i naravno biti ću al itakko ponašanje....ne....
Uglavnom to bi bilo sve o tome!!!!!!!!
Kako je kod mene u vezi ljubavi ISTO ono sa onim dečkom nije išlo i ništa kad prođemo jedan pored drugog pogledamo se ponekad pozdravimo ali ništa više sad zapravo shvaćam da LJUBAV nije takko jednostavna stvar rolleyes.....Bivši heee bivši je bivši a dal će biti sadašnji sve to je već zapisano u jednoj knjizi SUDBINI!!!!!!!Razgovarala sam sa frendicom o njemu i takko dosta sam toga skopčala al izapravo sve sam to ja znala odavna........Govorim i uvijek ću govoriti MLADA SAM I NE ŽELIM SE ZAMARAT LJUBAVI TO JOŠ UVIJEK STIGNEM heheh =)))
Život mi je trenutno stabilan bil oje nešto suza ovog tjedna nešto smijeha sve je to normalno............. valjda??!!!
Slike iz muzeja još nisam dobila ali ja se nadam da će u idućem postu osvanuti koja nice slikica =)))
By-by najdraži moji!!!!!!kiss

p.s-komentiram vas prvom prilikom


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 17.03.2007. u 21:57 sati.