Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

PROPADE MI VIKEND!

E pa da propao mi je vikend!headbangmadblabla Danas sam trebala ić ponovo u Saloon ali naravno neš se trebalo dogoditnamcornamcornamcornamcor! Prvo Mateu stara nije pustila i onda mso se ja i Anica dogovorile da ćemo sam ić. Ali danas ni mene stara nije pustila neda mi se objašnjavat zakaj ali dobro uglavnom sljedeći vikend moramo ić jel ako nećemo onda neznam kaj ćemo. Mislim svaki vikend idem negdje i super mi je ili u kino ili u Saloon ili negdje i evo sad čamim doma a u ovo vrijeme sam se trebala vozit tramvajem. A dobro sad kaj je tu je. Sa starom sam se dogovorila da ću sljedeći vikend ić. Ali ja mislim da nam danas i nebi bilo baš neš zato kaj bi išle sam ja i Anica sljedeći vikend će nas ić puno više i blilo bu nam super. Ako opet neš ne sjebemo tojest ako nas straci opet ne sjebupuknucu!

A dobro dosta žaljenja da vam sad malo žlabram kaj je bilo u jebenoj školi. E pa iz fizike iz testa sam dobila 2 3partysmokinthumbupcerek!!!!! I ja sam fakat sretna s obzirom da sam na polugodištu imala KULJUheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang.
Ali ovaj put sam fakat puno ućila i ja bi ipak htjela još da sam dobila još bolju ocjenu ali ja očito baš i nisam za fiziku tak da sam s ovim prezadovoljna.
A sad engleski. Pisali smo test i pola toga mi je rekla Anica i dobila sam 3thumbup. I taj isti dan kad nam je donjela testove me pitala i isto sam dobila 3. I sa engleskim sam zadovoljna. Inaće iz odgovaranja uvjek dobim 2 a iz gramatike(testa) 1 smijeh hihihi a kaj češ.

E da i nadam se da vam se sviđa moja nova pozadina. Uglavnom komentirajte kak vam se sviđa i sa strane imate anketu kak vam se sviđa moj blog glasujete tam. I evo to vam je to od mene ovaj put post neće bit nešto dugačak. Bolje za vas bilo bu vam lakše čitat(ako čitate).
Sad vas napuštam i šaljem vam divovske puse!!!
DIVOVSKE, OTPRILIKE OVAKVE:
samo kaj su ove od kravice ali zamislite da sam ja ta kravica iako mi nije baš slična hehehe.

Blog images

Blog images



Post je objavljen 17.03.2007. u 18:20 sati.