Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

VIVIAN GREEN


Vivian Green - Wish We Could Go Back.mp3
Rijetko se na sceni pojavi pjevačica koja vas istog trena ostavlja bez daha. Svojim glasom, interpretacijom, ali i pojavom. Vivian Green jednostavno ima sve.
Američka pjevačica, tekstopisac i pijanist, svoju šansu dobila je s 19 godina kao prateća pjevačica na turnejama Jill Scott. 2001. potpisuje za Columbia Records, a 2002. objavljuje svoj prvi album A Love Story, praćen pjesmom Emotional Rollercoaster, koja ostvaruje #39 na Billboardovoj ljestvici singlova, no #1 u remixiranoj verziji na dance ljestvici. Bio je to njezin prvi #1 na toj ljestvici, od ukupno 3 do sada.
2005. objavljuje drugi po redu album, jednostavnog naziva Vivian, na kojem su, između ostalih, radili i Scott Storch, te James Poyser, poznat po radovima za The Roots, Erykah Badu, Commona, te Mariah Carey. Pjesma Gotta Go Gotta Leave ostvarila je #24 na r&b listi, a uz nju se na broju 1 dance liste pojavila i I Like It (But I Don't Need It). Na ukupnoj hot 100 listi pjesme s nisu pojavile.
Album Vivian dobio je odlične kritike, a jedan kritičar istaknuo je kako na tom albumu savršen nije jedino outro.
I zaista, album Vivian jednostavno je besprijekoran od prve do zadnje pjesme. I teško sam se odlučio što vam s tog albuma želim predstaviti ovdje.
Wish We Could Go Back potpisuju Vivian Green i Scott Storch.

Post je objavljen 17.03.2007. u 15:38 sati.