Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gustavov

Marketing

Ja vrlo vrlo rijetko pijem crnu ili bijelu ili kakvu već kavu. Mislim, pijem Neskafe, uglavnom Irish ili Vaniliju zato jer je Čokolada bljutavog okusa osim Jacobs Milka ,ali njega je i tako teško nabaviti, jer mislim, ako ga donesem , onda ga donesem iz Beča, a nije Beč Savski nasip da tamo mogu otići kad god mi se ide ili kad je toplo. Izuzetak je kad sam na moru jer na mom otoku Neskafea nema i onda svakog jutra u podne na terasi Tralalaa pijem bijelu kavu odurnu s tuđom kosom zalijepljenom na rubu šalice jer neću ujuto valjda piti mineralnu jebemte.
Kao manja nisam ju pila zato jer mi mama to nije dopuštala zato jer djeci od kave raste rep, što je najgluplja priča koja se djeci može prodati jer ne znam zaista koje dijete osim one dječurlije ekstremno zaljubljene u same sebe i odgajane kao mamine i tatine male princezine na zrnu graška, a meni se neke takve ostale u sjećanju kao one koje su uvijek imale najviše Barbika u vrtiću, najmanje šamara u sjećanju i najmanje mame i tate doma-čast iznikama, znači, ne znam koje dijete ne bi voljelo imati rep. Svejedno ajde ne pijem kavu.Nisam ju pila niti tokom cijele osnovne makar je majka svake nedjelje popodne nakon ručka kafenisala kod susjede a ja sam bila u sobi s njezinim sinom i oni su mislili da on meni pokazuje matematiku,zapravo smo pušili. I dan danas mu nekada uletim u sobu da zapalim jednu i onda pričamo o svemu i svačemu, više ja pričam a on se zgraža,jer me ipak zna od malih nogu, a ne ja njega.
U prvom razredu gimnazije nisam pila kavu jer su mi petnastogodišnjaci koji kafenisaju nervozno nakon škole i tresu pepeo kao veliki izgledali ekstremno glupo i retardirano, baš kao što mi izgledaju i danas i baš zato mi je drago što moj brat ne ide s kavice na kavicu nego s pelina na pelin, jer ako ništa, od pelina ne ostaju šugavi zubi ,a šugava jetra se tako i tako ne vidi, a do pedesete će tako i tako imati zdravstvenih problema zbog cugice kao i Tata pa će prestati.
Pila sam kavu jednom kada sam morala cijelu noć učiti sisavce za test iz biologije i odurna je bila baš kao i tih nekoliko puta što sam ju pila nakon toga. Ne volim ju i zato jer znam da je puno ljudi koje ne volim voli.

Nisam voljela jebene kave, voljela sam neke ljude koji su je pili preko puta mene i motali duhan s okusom vanilije ali sam zaključila da je kučka a ona da sam kurva pa smo se nekako razišle, i volim mamu kad je pije nakon ručka jer njena kava zna dobro mirisati, isto kao i babina kada ju radi didi i nosi mu je u krevet ne zato jer je on fakin James Bond pa dobiva room service nego zato jer je star pa mu se teško ustati.


Danas ju ne volim zato jer baš kao i puno stvari koje su mi se dogodile i neke mučne i teške i odurne i ljepljive stvari koje ne možeš sa sebe oprati ma kolko god se ti trljao ekstra grubim pilingom i kao neka ljudska govna koje bi naradije volio vidjeti krvave guzice u najgorem zatvoru i kao neki koji nisu svjesni da neke stvari koje se događaju nisu male i kao jeftini bomboni koje si dobio iz grada koji je za sve seljačine nedojebane i primitivne previše istočno ,uglavnom, ne volim ju jer uvijek ostavlja
gorak okus u ustima


Post je objavljen 17.03.2007. u 00:44 sati.