Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackpirate

Marketing

Najbolji vicevi u različitim zemljama

Image Hosted by ImageShack.us

Top-vic u Ujedinjenom Kraljevstvu

Žena ulazi u bus s djetetom. Vozač joj kaže: “Ajme, to je najružnije dijete koje sam ikada vidio”. Žena uzrujano krene prema kraju busa i sjedne gunđajući. Potuži se čovjeku pored sebe: “Vozač me upravo strašno uvrijedio”. Ovaj joj odgovori: “Pa to je strašno. Otiđite k njemu i recite mu da ide k vragu! Ja ću vam za to vrijeme pričuvati majmunčića.”


Top-vic u Americi

Dvojica prijatelja igraju golf. Jedan od njih upravo krene zamahnuti, kad na cesti pokraj terena ugleda pogrebnu povorku. Stane, spusti štap i skine kapu, zatim zatvori oči i nakloni se prema povorci. Prijatelj mu kaže: “Ovo je nešto najdirljivije što sam vidio, stvarno lijepo od tebe.” Ovaj mu odgovara: “Pa, čuj, ipak smo 35 godina bili u braku.”

Top-vic u Kanadi

Kad je NASA počela slati astronaute u svemir, ubrzo su utvrdili da kemijske olovke ne rade u antigravitacijskom okružju. Da bi riješili problem, znanstvenici su cijelo desetljeće razvijali 12 milijardi dolara vrijednu olovku koja bi radila u bestežinskom stanju, u vodi, te pri temperaturama od 300 Celzijevih stupnjeva. Rusi su jednostavno koristili običnu olovku.

Top-vic u Njemačkoj

General je primijetio da se jedan od njegovih vojnika neobično ponaša. Hodao bi okolo, podizao svaki komad papira na koji bi naišao, namrštio se i rekao: “Ne, to nije taj.” I tako danima, dok ga naposljetku general nije poslao na promatranje. Psiholog nakon pregleda utvrdi da je vojnik poremećen i napiše mu otpusnicu iz vojske. Vojnik ju pokupi, nasmije se i kaže: “Da, to je taj”.

Post je objavljen 25.03.2007. u 22:36 sati.