Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/o0o0o

Marketing

crvena...

Sjedila sam na crvenoj klupi u malom parku. Imala sam crveni kaputić i kišni šešir.
Sunce se iznedada izgubilo i postalo crveno. U njemu su se ogledale moje oči crvene od suza. Dugo sam tu sjedila i plakala sve dok nije došao on. Okrenula sam se i pogledala ga.
"Hej maco, zašto plačeš?" "Ja nisam maca!!", odgovorila sam skrivajući oči o dlanove. Mislila sam da će otići, ali on se udobno smjestio na moju crvenu klupu. Imao je crnu kosu i plave oči. Nije ništa rekao, samo me je uzeo za ruku i poveo u slastičarnicu. Na jakni mu je pisalo "TOM". Tako sam ga zvala. Nije mi htio reći ime. On je mene zvao "MOJA CRVENA". 15 dana bili smo zajedno. Išli smo u kino, sjedili na zadnjem sjedištu i ljubili se. Govorio je:"Znaš Crvena ti si moje sve. Obećaj mi da nećeš plakati kad budem otišao!" 15-og, posljednjeg dana nije došao. Prolazilo je vrijeme a ja sam završila gimnaziju. Sjetila sam se da je išao na ekonomski fakultet pa sam se i ja tamo upisala. Jednog dana slušala sam predavanje i opazila nešto u kutu klupe. Na klupi je pisalo:
"ZVAO SAM JE CRVENA. SLATKO SAM JE LJUBIO NA ZADNJEM SJEDIŠTIU KINA. VOLJELA ME JE A I JA NJU. NISLILA JE DA IMAM 19 A IMAO SAM 23 GODINE. GORKO SAM PLAKAO ONOG DANA KAD SAM JE NAPUSTIO., JER IMAO SAM 23 I VJERIO SE DRUGOJ, A NISAM ZNAO DA ĆU JE SRESTI NA CRVENOJ KLUPI..."
Posljednje riječi bile su: "CRVENA..... A BILA JE MOJE SVE!!"


Post je objavljen 16.03.2007. u 19:24 sati.