Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Obleka



Ljudi, vi ste divni.....

Tako sam jučer htjela započeti novi post. Ali.....
"Blog ne radi" ili tako nešto.....Probam komentare(a imala sam ih) -isto. Neće. A ja burninmadburninmadburninmadburninmad

Dakle, ja dobre volje, što zahvaljujući novoj frizuri, što tome da je Preprezaposleni treći put u 11 godina bio na informacijama pa je ovaj put on bioburninmad(jer lakše je kad ti netko drugi kaže nego kad vidiš imenik), što zahvaljujući vašim divnim komentarima htjela se raspisati..... i sad više ne znam o čemu. Ma, niš pametno!
A, da sjetila sam se.
Ne znam da li vi imate problema oko kupovine garderobe kao ja. Nisam baš debela, malo? celulita na nogama, malo veća prsa u odnosu na leđa i struk(još ga imam), dobro, niska sam, imam 38 godina.....

Traperice su mi noćna mora. Kupujem ih već 2mj. Kupila sam nekakve bezveze samo da imam u čemu raditi, ali poštene traperice ne.
Ili su kineske(NEĆU), ili nekakve uske nogavice za klinke od 12 god, ili preplitke......Ja neću nešto za babenamcor, a nisam ni za one za klinkerofl.
Ista stvar, još gora, sa majicama ili već nečim sličnim, a nedaj Bože da moram na svadbubang.... To sam lani prošla, na kraju sam nosila ono u čemu sam zadnjih valjda 5 god na slikamaheadbang. U cijelom gradu(50-ak tisuća stanovnika) -ništa! Najbolji dokaz da ne izmišljam je taj što je muž išao samnom i nije prigovaraokiss!

Mislim... ne razumijem ni trgovce ni proizvođače. Nisu sve žene br. 36! i manje. Većina žena koje su rodile i u nekim su godinama kad bi se obukle modernije a da ne ispadaju smiješne, ne izgleda kao Angelina Jolie!

Ja ne želim da mi imalo sala visi preko ruba hlače kad mi se majica podigne, ako to mogu sakriti. Ali, napravite nešto broj 40! Ako i piše da je veće, kad obučeš....katastrofa!

Sad stvarno više nemam vremena, potrošila sam popodnevni odmor na blog, a moje me biljčice zovu.
Vani je sve više posla tako da će mene biti sve manje....wave


Post je objavljen 16.03.2007. u 15:17 sati.