Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ineedboys

Marketing

Bla, bla, bla...

Bokić! Evo mene opet...jučer sam bila malo šopingirala...i nekaj sam si kupila...mamu sam "opljačkala"....kupila sam si 2 majice:bijelu i crnu, bijelu,smeđu i crnu traku za kosu, balerinke, bijele hlače-kaprice, naušnice, narukvicu...ah treba se malo nakinđati...ne?! Jučer sam išla kod Martine tj. kod njezine bake, tam su još bili: Dreven, Martina i Danijela...prvo smo se malo šetali vani pa smo išli kod Martine u kuću u jednu malu sobicu...gledali smo Zabranjenu ljubav i Mijenjam ženu...pa je poslije Dreven doma otišel, a po mene i Martinu je došel njezin tata pa me otpelal usput doma. Došla sam oko 22:30, tak nekaj, ne sjećam se više...
Sad u zadnje vrijeme se jako rano budim, opće ne znam zakaj...recimo danas sam se probudila oko 8 ujutro i onda sam zaspala pa sam se probudila oko 10 pa sam išla Martini doma...a kaj smo radile?!Šminkale se, bile smo na netu, išle smo malo van...ona je otišla u Zagreb u King Cros nekaj si kupiti pa sam i ja htela iti al je njih vozila Martinina teta pa onda na kraju nisam išla, šteta...onda bi se baš mogla videti s Goranom!!Zakaj je život tak okrutan?!pitam se ja... Opće ne znam kaj da delam više...bum valjda zvala Valeriju pa k njoj otišla il kod Ivane...ma bum vidla...navečer opet u forum na sastanak...heh već sam postala poslovna žena!jejeejejje...Sljedeći tjedan mi je pun testova i ostaloga: srijeda:pita engleski i pišemo test...krasno!
četvrtak:pišemo matematiku, pišemo kozmetiku
petak:lektira
ma bjudiful! Al zato danas pauziram, nema učenja...danas sam free like a bird(mislim od knjiga)!
Nekaj mi je danas Martina pričala da na ljeto dolazi Seka Aleksić u Črnec...opa! Ja i Martina idemo densati onda...joj jedva čekam ljetooooo!!!!! Koncerti,Špancirfest,kupanje...ma ludnica živa!
Martina me danas pitala dal idem s njom na Dravu.Ja pitam:kaj kupati se?! Ona veli:ne,šetat se...a bum još vidla...ne znam....morti se hitim malo u Dravu!!jejejjeje...
E da! I još sam nekaj čula! Da bu u ponedjeljak snijeg...ma nejte me jebati s snijegom, mrzim snijeg!
E! I razmišljala sam o promjeni dizajna, ovaj mi je već dopizdil...a možda si i napravim novi blog pa niko nebu znal za njega...hehehheheh! Pa mi više nete mogli srali, mater vam! Idem ja sad nekaj delati, nemam pojma kaj...ajte ciao....pozdrav mojim drugovima i drugaricama (heheh) i mom dečkiću...pusaaaa!!

Post je objavljen 16.03.2007. u 14:37 sati.