Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sugavidnevnik

Marketing

mukica mi je ...


jer sam pojela ručak koji sam ja skuhala. Jesam ti ikada rekla da mrzim jesti ono što ja skuham, mislim da nije dobro u smislu da je sirovo, neukusno, da ću nekog otrovat time - i onda to ja pojedem i sebe otrujem. Uvijek kad se najedem čekam kad će mi počet bit zlo.
A danas zavraga pravila lignje koje mi u fridžu stoje od Božića. Ko zna jel im isteko rok
trajanja. Saznat ću brzo.

I još sam uz sve to jela stari kruh i neku "svježu"salatu od bogtepitaj kada. Otvorila frižider, rekla stoki koja se nakotila po salati MRŠTE! i ja je pojela.

Sve to gorenavedeno je posljedica neimanja para ovih dana pa čak ni za svježi kruh i mlijeko, tako da trenutno pijem i kaffu bez mlijeka i bljak mi je. Al moram je popit jer mi je tlak u depresiji.

Čak sam išla dotle da sam hakirala Tominu kasicu prasicu u svrhu skupljanja 10 kn za k&m al sam idijot, baksuz svevremenski bila uhvaćena od strane istog. I oduzeo mi je tih 5 kn što sam sat vremena iščačkavala. Pa je odnio kasicu-svinjicu sebi u ured da ga ne osiromašujem za novce za Grobnik. Jer je to važnije od kruha i života.

Dakle od raznih dogodovština što su se izdogađale u životu mome uzbudljivom izdvojit ću
ovo: sinoć bijasmo na salsi. I to postaje lagana pušiona, atmosfera je nula, prostor katastrofa,nadam se da će se brzo selit dalje. Kad je tamo nastupio fajront krenusmo dalje u potragu za mjestom gdje će se nastaviti ludi noćni život. Tražismo i nenađosmo. Navalis-4 pedera za šankom, Pivnica-ni konobara nije bilo, Cezar-u mraku, pa jebate di mi živimo!!! Nemoš ni izać četvrtkom navečer iza 11 h cca.

Alaj serem, izgleda da imam previše kontakta s kozmičkom korelacijom, još ću usvojiti dotične obrazce ponašanja reflektirane kroz matrice koje su u konstelaciji sa gama-sazvježđem kao takvim.


Opet mi se javio tajni obožavatelj, sumnjam da bi to mogao biti neko sa salse, jedino tamo
komuniciram sa svijetom, čisto sumnjam da je netko od tominih mehaničara. :)


Post je objavljen 16.03.2007. u 14:49 sati.