Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goodwitch

Marketing

NAKON PUNO VREMENA...

...ja sam se vratila. Bilo je frka u školi. Pitaju ono, pišemo ovo, znate kako to ide. Nego, danas smo nesto zanimljivo radili na povijesti. Dotakli smo se teme Amerikanaca. Ja mislim da si Amerikanci malo previše dopuštaju. Rade šta ih volja, a drugima trube da se tako ne smije. Čula sam da jedan Amerikanac potroši 5 hektolitara vode na dan, dok jedan Indijac potroši 3-4 litre. Ali znate ono: Štedimo vodu. Vjerojatno Amerikanci misle: Zašto da mi štedimo vodu? Mi smo jedna od najjačih država u svijetu. Bolje da Indijci štede. Moramo ih to poučiti!!! I tako uglavnom Amerikanci žive.

Ima jedna priča, meni vrlo zanimljiva. Svi znamo da su Amerikanci ti koji su prvi došli na Mjesec i tamo postavili svoju zastavicu. Kada se to dogodilo Amerika je bila oduševljena: Mjesec je američki teritori!!! A ono najzanimljivije je to da Amerikanci možda uopće nisu bili na Mjesecu. Na Mjesecu nema sunčeve sjene, a na onoj legendarnoj snimci sjena se vidjela. Zatim, iako Mjesec nema atmosferu američka je zastavica vijorila na vjetru!!! Na kojem vjetru pitam ja vas??? A onda iznenada snimke šetanja po Mjesecu: NESTAJU!!! Ljudi koji su radili istraživanja na tom slučaju misterijom su "propali u zemlju" i više im nema traga. Dakle, vjerovali vi ili ne, još se danas raspravlja o tome da li su Amerikanci stvarno bili na mjesecu.

Sjećate se napada terorista kada su srušeni Blizanci? Možda, naglašavam možda, je to napravila sama Amerika kako bi dobila povod za napad. Americi je u interesu imati neprijatelja.

Amerika je zbilja tema o kojoj se može pričati i pričati, ali ja moram sada obići vaše blogove i ostaviti vam komentare. Pusa!

Post je objavljen 16.03.2007. u 13:43 sati.