Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maladebeljuca

Marketing

47.dan

mesekooooooo!!! piletina na naglo...šaka gljiva i salata od krastavaca!! jeeee!!! finooooo!!!! hehehe
vecerati necu stic jer od 5 do pola 9 imam faks!

rekla sam vam da cu pisati o posjeti kozmetickom salonu i onim tranzionima!

jucer sam bila narucena u 6 popodne...došla sam tamo sa mamom(novčanik po zanimanju heheheh)!
preporucila mi je 6 tretmana saune...ali ne ona sauna di sjedis u onoj vrucoj prostoriji,vec ona di si zamotan u nesto!! ehhe nemam pojma kak cu to izdrzati(mrzim vrucinu)!!!!
svaki tjedan u subotu prvo ta sauna...pa tuširanje...pa tranzion!

tranzion--kako da to laicki opisem--stave ti na trbuh i noge neke pločice--tipa onog abzapa sta se reklamira na tv-u samo jaci i bolji naravno--tocno na mišiče i onda ih steže! 20 minuta to traje!! bolno je nije jako...onako osjeti se! al šta sad! uzela sam 10 tretmana za trbuh i noge i 10 tretmana leđa bokovi noge odozada!

skupo je! sveukupno ce me koštati 5000 kuna! 200kuna tretman saune i 180kuna tretman tranziona!!
efekta ima ali nece se toliko vidjeti samo na tih 20 tretmana! vec uh uh sugurno jos 20 ili cak 40! ali neznam dali cu imati novaca! stara ce to uzeti sad na cekove! jer na amerikan uzimaju 10%!

pita mene cura tamo dal hocu ici na fitnes! a kada!? imam faks po cijele dana! jedva se uspijem naspavati! stvarno mi se neda! a i imam doma orbitrek!! upisat cu ja fitnes samo da se rijesim jos ovog semestra na faksu! jer sljedeci semestar tj. 3.godina je lagana i ima malo predmeta! tako da mi nece bit bed se onda upisat! ali sad pošto imam nekad i predavanje od 9 do 8 navecer nestignem! osim cetvrtak i petak di imam predavanje popodna! al to su mi 2 dana za ucenje! stvarno nestignem!

bježim sad na kavu pa na faks!! pusa svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mahmahmahwavewavewavemahmahmahmahmah


Post je objavljen 16.03.2007. u 12:55 sati.