Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Hy.........

Hy...wavewave
Danas je u školi bilo dobro!
Prva dva sata smo hrvatski. Šteta što nam profesorica nije donijela zadaćnice...baš me zanima koliko sam dobila.smijeh Treći sat smo imali povijest,četvrti vjeronauk,peti engleski i šesti biologiju.
Jučer su se Danijela i Helena nešto zezale pod latinskim pa su izmislile neke nove formule i slično...thumbup
LATINSKI=MATEMATIKA

1. a) Riješi zadanu kvadratnu funkciju, računski i grafički!
b) Funkciju potkrijepi dokazima i crtežom!

x3+x-y4+5y-3x+4x=4
x=o
y=1
3.a.ž./5 - poučak komparacije

Ako je x jednak nuli iz toga slijedi da lijevu stranu poznanica možemo izjednačiti s nulom iz čega točno zaključujemo da je x4+x također jednako nuli.Iz prvog poučka treće deklinacije o komparaciji s desne strane ulijevo možemo lako izračunati y.Što znači da y na desnoj strani izjednačimo s nepoznanicama s lijeve strane i poznanicama s desne strane iz čega dobivamo točno 1 što možemo izjednačiti s nulom iz čega se jasno vidi da je 1=0. Kako jednakost kod epicentralne jednačne jednadžbe bez poznanica ne moramo zapisivati, jasno zaključujemo da je riječ o apscisi kontradiktornoj ordinati po čemu je jasno da rezultat mora biti veći od nule, odnosno pozitivan što znači da je y jednako 1. Iz ove kvadratne funkcije zaključujemo kako se tjeme te iste kvadratne funkcije po paraboli može riješiti jedino po trećem Hundovom pravilu desetog poučka, redak treći, o sličnosti i različnosti trokuta.

Ako nekome trebaju instrukcije iz matematike neka se slobodno javi na e-mail adresu: ,matematickefunkcije@xnacetvrtu@xy...hr.net. (ne zaboravite ispred e-mail adrese utipkati zarez)


Jučerašnje instrukcije iz matematike...smijeh
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Eto to bi bilo to...malo zezancije!wink
Za nekih 15 minuta počinje humanitarni koncert na kojem sudjeluju i No Name-ovci,a sutra sretno Marku da dobije nagradu za najbolju kompoziciju na dječjem festivalu "Zlatna pahulja."smijeh Radio je jednoj djevočici pjesmu!yes
Dugo nisam postavljala slike pa evo neke...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pozz&pusawavekiss


Post je objavljen 15.03.2007. u 19:46 sati.