Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaitlin

Marketing

6. day of the 1. season

Pomalo joj je dosadilo.Istina sve njene prijateljice znale su koliko je nekad volila Davea ali ne ne više.I stvarno je pritisak ponekad ..Ne znam ali neke stvari ne želiš ponovno prolaziti.Prvi put nakon četri godine vidi ga ali ne osjeća ništa nego prazninu.Isti osjećaj koji ima i prema stotinama učenika ove srednje škole s kojima ni ne priča.Odluka je pala.Odgovor je ne
.
-Zašto....- Hannah je dodala loptu Kaitlin
-Zato.Ti znaš više nego drugi i razlog bi ti trebao biti jasan.-
-Da Kat ali zamisli das mu se nakon toliko vremena imaš šansu osvetiti.- ona je bila puna entuzijazma kao da se radi o njoj.
-Ne Hannah...Samo cure koje pate se osvećuju...ali znaš mogla bi pokušati nešto.-
-Što?-
-Ne znam još.- nasmijala se Kaitlin i zabila koš.

Probe s gitarom i imaginarnim bendom postajale su sve zamornije i sve dosadnije.Kaitlin je znala da će nešto trebati napraviti prije nego joj se želja za sviranjem skroz ugasi.Naravno to nešto bio je vlastiti bend ali joj je srce bilo u bendu koji su skupa imali:ona,Marc,Vanessa,Evelyn,Tony i Matt.Zapravo nije toliko htjela ostati koliko joj je bilo žao.Dani su zahladnjeli i kad je krenula na probu uzela je trenerku preko majce kratkih rukava.

-Ja ovo više ne mogu trpjeti!!!- vikala je Vanessa ali Kaitlin nije još znala na koga.Znakovito je pogledala Marca i ušla unutra.
-Nisam ja kriva što se selim!- vikala je i Evelyn bacivši mikrofon na pod.Kaitlin se stresla vidjevši što se događa.Ujednu ruku joj je čak ovo bio i savršen razvoj događaja.
-Da ali trebala si reći prije da preuredimo bendove.Ja nemogu sama pjevati !Tko će pjevat sa mnom?Kaitlin???-
-Ne bi ni htjela pjevat s tobom.- dobacila je Kaitlin
-Cure smirite se..Umjesto da se svađate radije potražite novog bubnjara.- rekao je Tony i tek tad Kaitlin je primjetila da je štapove vratio u torbu i da je na izlasku.
-Što?- vrisnula je Vanessa da su se zidovi stresli.
-Ne mogu trpiti više ovo!Ja imam 19 godina.Činio sam vam usluga ali mi je dosta.- rekao je otrovno pogledavši Vanessu koja je izgledala kao da nešto u njoj kipi.
-Pa ni ne trebaš nam!Ja i Marc savršen smo par i bez tebe!-
-Ti i Marc?- pogledala sam ju procjedivši rečenicu kroz skoro zatvorena usta.
-Pa nakon što je Matt otišao,Evelyn je potišla a nemamo ni bubnjara ne treba nam bas!Ja ću biti solistica a Marc će svirati pratnju.- nasmijala se nakon što su se zatvorila vrata za Evelyn i Tonyjem.
-Nema šanse.- rekao je Marc i zagrlio Kaitlin.-Pjevaj sama solistički.Pratnja ti ne trebao.Šteta samo što ti mozak ne radi tako dobro kao i glas.-

Zagrlio ju je i odveo van.Na sreću nismo se još bili ni raspakirali tako da je to bilo brzo.Na Tijanu su naišli putem.znala je o čemu se radi jer je pričala s Tonyjem.Rekla je da joj je žao i da ćemo nastaviti sa satovima po redovnom rasporedu.Nakon što smo sjeli u bus Kaitlin je konačno shvatila što se dogodilo.
Okrenula se prema Marcu zagrlila ga i počela plakati.


Post je objavljen 15.03.2007. u 19:05 sati.