Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Odjeci petoga obračuna

Kao što se je i očekivalo - odjeci petoga "Obračuna u ringu" su vrlo pozitivni. Naravno, na različite načine se ocjenjuju i komentiraju borbe, razni potezi ili postupci, ali gotovo svi komentatori priredbe i pokazanoga kao i organizacije su vrlo pozitivno se izrazili o ovom stvarno velikom kickboxing događaju.

Dosta raznih mišljenja, ocjena i analiza je moguće vidjeti na forumima - mjestima gdje se skupljaju, diskutiraju i razmjenjuju mišljenja ljubitelji borilačkog sporta - neki vrlo stručno, a drugi "stručno", ali ipak. Stoga preporučam da čitatelji ovoga bloga pogledaju ULTIMATE FIGHT forum, i NOKLAUT forum, a puno, pono vrhunskih fotografija objavljeno je na HRPhotocontest forumu u dva threada - thread 1 i thread 2

Ja sam prikupio nekoliko članaka - iz Jutarnjeg lista, Slobodne Dalmacije, 24 sata i Sportskih novosti, i u nastavku dajem njihove scanove, a ukoliko je bilo još članaka u nekim drugim novinama, molim dobru dušicu da ih scanira i pošelje mi ih na kontakt e-mail, pa da svi pročitamo.























Post je objavljen 12.03.2007. u 23:58 sati.