Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikakaodijete

Marketing

Postoji li slučajnost?

U zadnje vrijeme neprestano razmišljam o mnogim stvarima. ˝Što bi se dogodilo da ja nisam upoznala... ˝ Dolazi proljeće i u glavi vlada zbrka. Ali, često se to pitam. Ja ne bih bila ovo što sada jesam da nisam upoznala nekoga, da nisam krenula tom i tom cestom na raskrižju života...
I, na kraju sam se upitala: ˝Postoji li slučajnost ili se sve događa s razlogom?˝ Duboko vjerujem da uopće ne postoji slučajnost, nego da svaki trenutak nosi sa sobom razlog zbog čega postoji. Ništa se nije dogodilo slučajno. Sve se moralo dogoditi na način koji je Gospodin odredio. Ipak, postoji li onda sudbina?
Vjerujem u sudbinu, ali ne u potpunosti. Neke stvari su zapisane, zapisna je cijala moja staza života. Ali, isto tako, ja mogu izmijeniti nešto, mogu utjecati na svoj život i na sebe. Nije ovo baš jednostavno. Najradije bih sada voljala leći na travu i diviti se oblacima slušajući glazbu i pri tom razmišljati o svojoj sudbini... Mogla bih razmišljati cijelu vječnost i doći do nekoga zaključka. Osjećam, duboko u sebi, da su se neke stvari morale dogoditi i da ništa, ali ništa na ovom svijetu nije slučajnost. Takav je život. Iz svega ćemo nešto naučiti. Možda ćemo isplakati sve suze svijeta, ali na kraju ćemo spoznati.
Vjerujem da svatko od nas ima svoju Osobnu Legendu koju nam je Bog podario i na nama je hoćemo li ju živjeti. Gospodin nije slučajno stvorio Tebe, mene.... Ne. Mi smo ovdje jer značimo nekome cijeli život, mi činimo Zemlju potpunom. Imamo svoju Legendu za koju ćemo se boriti i na putu ćemo upoznati mnoge ljude. Neki će biti samo prolaznici, a neki će ostaviti vječna tragove u našem životu, neki će nam izmijeniti život... I, tu nema slučajnosti. Sve je zapisala Ista Ruka.
Došla sam u ovaj jedinstveni svijet i upoznala sam Vas koji ste zauvijek postali dio mene. Mislite da je to slučajnost?


Post je objavljen 14.03.2007. u 22:50 sati.