Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Irish Open 2007

Od 3.- 4. ožujka se u Dublinu, u Irskoj održan je Međunarodni kickboxing kup „Irish Open 2007“ , jedan od najprestižnijih kickboxing turnira u Europi. Ovogodišnji 12. po redu Irish Open okupio je više od 2600 boraca iz 37 zemalja, koji su se natjecali u semi i light contactu te glazbenim formama.

Članovi KBK Benkovac kao jedini natjecatelji iz Hrvatske, u svom prvom sudjelovanju na ovom turniru ostvarili su izvanredan rezultat: 2 zlatne medalje u semi i light contactu. Pod vodstvom trenera Elvisa Nakića i majstora Ilije Dejanovića naša ekipa nastupila je u sastavu Boris Martinović i Matej Lebo - osvajači prvih mjesta i pobjedničkih pehara, te Josip Čančar i Frane Opačak. Osim toga, klub je imao svog predstavnika i među sucima, Maria Bartolovića, člana sudacke organizacije HKBS-a.

Prvog dana natjecanja od naših predstavnika nastupio je Boris Martinović u light contactu, koji se u svojoj težinskoj skupini među 30 protivnika u 6 teških borbi uspio izboriti za pobjedničko mjesto. Veliko oduševljenje i zadovoljstvo sutradan je nastavio Matej Lebo, koji je nastupio u težinskoj skupini s 34 borca te u 7 borbi vješto nadjačao svoje protivnike i zasluženo osvojio pobjednički pehar. Preostala dvojica natjecatelja, Josip Čančar i Frane Opačak, iako su ostvarili zapažene nastupe, ipak se nisu uspjeli popeti na postolje.

Irish Open je svakako značajan turnir na kojem su i ove godine nastupili najjači svjetski borci, osvajači brojnih svjetskih prvenstava i kupova. Stoga su naše dvije pobjede osvojene u tako snažnoj konkurenciji tim važnije i veće.








Baš lijepo, zar ne, a svima čestitke.





Post je objavljen 05.03.2007. u 23:58 sati.