Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Prvi PING LAN party

ping


Udruga Pitomačkih Informatičara i Network Gamera (PING) organizira povodom druge godišnjice rada prvi veliki LAN party od 16.do 18.ožujka u prostorijama Kino sale Pitomača.
Od osnutka Udruge 20.03.2005.do danas je aktivno 76 članova koji su svojim trudom i znanjem "pokrili" bežičnom mrežom veći dio Općine Pitomača i time omogučili brojne pogodnosti sadašnjim i budućim članovima(pristup internetu,mrežno igranje,korištenje datoteka na serveru,...).Ovaj LAN party je prvi u nizu aktivnosti Udruge koji ima za cilj povečanja broja članova te promicanje informatičkog znanja kako među svojim članovima tako i među žiteljima Općine Pitomača.
Uz sam LAN party kojeg će u subotu otvoriti općinski načelnik Željko Grgačić održat će se i kratka prezentacija ostalih "tehničkih" Udruga s područja Općine Pitomača.
Astronomsko društvo Pitomača predstavit će voditelj društva Branko Novosel koji će govoriti o upotrebi suvremene tehnologije i interneta u astronomiji dok će Zdravko Jakupec predstaviti Foto video klub"Mirko Lauš" uz prikazivanje svojih novih filmova.
Sam LAN party biti će sukob igrača u igrama Call of duty 2 i Counter Strike: Source dok će se ostale igre igrati dogovorno između sudionika(Warcraft 3, C&C Generals, Flatout 2,itd.).
Svakom igraču je osigurano jedno mjesto za računalo, jedna utičnica za struju i jedan ulaz na mrežni preklopnik (switch) dok igrač treba donijeti sa sobom kompletno računalo, mrežni i produžni kabel koji mu je dovoljan da spoji sve svoje dijelove računala koji troše struju.

ping


U predvorju Kino sale posjetitelji će moći pogledati izložbu starih kompjutera(Spectrum, Atari, Schneider, Sinclair, Commodore, Amiga) i osvježiti se pićem po sponzorskim pristupačnim cijenama dok je za sam kraj party-a u nedjelju organiziran besplatni gulaš za sve posjetitelje.Veliku pomoć u organizaciji i savjetima PINGovci su dobili od virovitičke Udruge DIV od koje su posudili Hubove i kablove za umrežavanje kompjutora,mladih pitomačkih poduzetnika Seidl Elektronicsa i TommyVideo koji su omogučili Live prijenos igranja na platnu projektora uz zvučne i video efekte,te Općine Pitomača koja je izdvojila iz proračuna određena sredstva za rad Udruge.
Pozivaju se svi ljubitelji mrežnog igranja da navrate na 1.PING LAN party i saznaju sve o Udruzi koja će modernu tehnologiju dovesti i u Vaš kompjutor.
Ulaz je besplatan za sve dane trajanja partya!

ping


PROGRAM:
Petak, 16.03.2007.
15-17 - Sakupljanje sudionika; Instalacija, konfiguriranje i testiranje opreme
17-?? - Igranje PC igara i druženje sudionika
Subota, 17.03.2007.
10-15 - Sakupljanje sudionika; Igranje PC igara i druženje sudionika
15 -16 - Otvorenje 1.PING LAN party-a
- Predstavljanje Udruge Pitomačkih Informatičara i Network Gamera (PING)
- Predstavljanje Astronomskog društva Pitomača
- Predstavljanje kino-kluba "Mirko Lauš" iz Pitomače
16-20 - Igranje PC igara i druženje sudionika
20-21 - Spajanje LAN party-a sa bežičnom mrežom Udruge PING
- Igranje sa igračima spojenim na bežičnu mrežu
21-?? - Igranje PC igara i druženje sudionika

Nedjelja, 18.03.2007.
10-15 - Igranje PC igara i druženje sudionika
u 17 - Zatvaranje 1.PING LAN party-a

ping



Post je objavljen 14.03.2007. u 18:56 sati.