Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Graz jučer :)
.

Joj najdraži moji, bilo mi je tako lijepo u Grazu jučer!

Kao prvo bilo je prekrasno vrijeme, a kao drugo, niikad mi u životu nije bilo tako lijepo u banci kao jučer. Posve me šarmirala mlada dama na kavici koja je bila razgovor u Egiptu, putovanjima, psihologiji i svačemu svemu, samo ne o poslu. Skoro mi je uspjela uvaliti osiguranje...mislim...u tom trenutku uzeo bih od nje skoro pa bilo što...ali ono bilo što! Osim osiguranja, dakako :)

Onda sam podignuo novce i dobio par savjeta o prijenosu novaca preko granice. Nije da mi je trebao taj savjet jer sam odmah kupio ferrarija i još neke sitnice.

Onda sam skužio da se i prijatelju koji me vozio u Graz jako sviđa taj ferrari pa sam i njemu kupio jednog isto takvog.

Eh, da, osim ferrarija kupio sam si i sjajnu Adidasovu sportsku torbu. Da imam u čemu nositi rekete za badminton budući da sam danas dogovorio meč sa jednom izuzetno lijepom mladom damom.

Neću na badminton ići s ferrarijem, ali ću ga malo provozati prije no što pođem. Mislio sam ići s njim ali mi previše mjesta zauzima u sportskoj torbi. Zato ću ga izvaditi iz torbe, umetnuti mu baterije i pustiti ga nek malo juri po stanu. Tek toliko da vidim kako ide.


Toliko zasad najdraži moji, i ovom prilikom svečano najavljujem dolazak za mene daleko mirnijih poslovnih vremena, a samim time i više mog bloganja :)

Voli vas Ddadd :)


Post je objavljen 14.03.2007. u 15:35 sati.