Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Gace su pupak svijeta

(Sto se tice naslova to sad sve nesto bezveze izmisljam).

I sad, manje od 24 sata sto me dijeli od krilatog aviona tvrtke Continental i jedno 7-satnog leta u kojem cu garant bit skvrcena ko truplo mrtvaca u koferu, a nadovezujuci se na gace i ino donje rublje, shvatih da, mi zapravo, trebaju nove. Ove stare ili imaju rupetine, il su se ofucale, il im je lastik otiso u vrazju mater. Dakle, treba mi jedno pozamasan broj onih. Novih. One koje se oblace sprijeda, a ne odzada. Mislim, svi nosimo gace. Jel' tako? Tako je. Ajmo dalje. A dalje ima ovo: naci dobre gace, a da su komforne, da je dezen dobar, da ne stiscu, da pokrivaju (NE otkrivaju, bogamu, pa zato se i zovu gace), da su decentne i tako tome jos sijaset drugih stvari.

Naci dobre gace jos je i gore i teze nego nac dobar grudnjak. Odes li u bilo koji ducan, a ono se nudi sve sami skart. Odnosno, nista mi ne valja. Te ove su mi prevelike, ove prebapske (cak i za moj pojam, stono je veliko otkrice), ove prepamucne, ove presvilene, one pretanke, ove imaju preveliku koncentraciju srceka i medjeda na jednom mjestu; tange volim otprilike ko i kad mi zubar cacka po zubima bez anestezije; odnosno, sve sto ima crtu straga - sikter bre tamo, ish, ne dam djavlu! Em one su precipkaste; one tamo su samo za kemijsko ciscenje (ej, kemijsko ciscenje, a gace su!!); cetvrte dolaze samo u paketu od 8, od kojih mi se svidjaju samo 2; em vidis tamo nekih ubijboze sivo-rozih-zelenih kombinacija; pa neke ko fol duhovite (porukice tipa otkljucaj je izrecene dahtavim zenskim glasom); pa neke padobranke iliti satorsko krilo koje ko fol stezu trbusinu pa ti izgleda ko daska (dzaba to kad su oblika ko daska sa peglanje da bi musko mirne duse moglo odbjec glavom i repom bez cilja i obzira); ima i svakojakih kontrapcija u koje bi se trebo upakirat kad nosis vecernje toalete (o, mos' mislit kako se zapakiravam u vecernje haljine - ma, svaki dan jedna!).

Pa opet pipam. Pa mi se ne svidja materijal. Pa kad nadjem neke koje bih mogla odmah kuci ponijet i isprobat, a ono, sipak, dolaze u kombinaciji samo sa grudnjakom, a grudnjak ili ruzan ko lopov ili dolazi samo u AA-BB kombinaciji kosarice (jebemti, pa jesam li zena il' sam dijete?).

Te one neke napravljene od ne znam ni ja kakvog svemirskog super duper kemijskog materijala koji se razvlaci bez da se stisce, od kojih mos' poslije i kajganu napravit i pojest. Ma idi bre, raskopavaj i asfaltiraj cestu! Sta je tako tesko nasit par odbojkaskih?

Ocigledno da trazim previse. I nemojte mi sad popovat da gace ne trebaju. Da ne trebaju, da li bi ih bog izmislio? Najvaznije je da se meni svidjaju jer cu ih sama i skidat.

Ne znam da li su oni ikad nosili gace (sumnjam, s obzirom da su nosili uske hlace), ali dobro ce doc za uvertiru moje lokacije slijedecih 5 dana. Prvo sto cu napravit (a sto uvijek napravim kad dodjem na novu lokaciju) jest 30-sekundno vristanje i nevjerica i skakanje od poda do plafona (nesto kao waaaaargh, New York!!!! Waaargh!). Onda cu se ipak smirit i ponasat i popizdit do kraja!



A ovo jer mi se vise ne da izmisljat i krast slike naokolo.


Post je objavljen 14.03.2007. u 15:45 sati.