Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenamacka

Marketing

AH AH AH to proljeće

U mom novom gradu, u starom bi bilo još ljepše jer bi to značilo i berbu šparoga, koje bezorazne tete na rječkom placu prodaju i po 25 kn svežnjić od 10 komada. Ucjena kakve nema...a na koju smo spremne mi s velikim trbusima, ali to nije tema ovog posta.

REW godinu dana unazad
Sjedim u uredu i buljim u ekran ( koji je nekada pripadao HR manageru, a koji su mi decki iz IT-a dali preko vezeJ) šaljem mailove -pisma bombe jer sredina je mjeseca i uskoro će plaća...
Pomišljam i na antrax, u trenucima očaja...
Vratite nam lovu!!!!
Borim se sa fakturama, troškovima i bezobraznim ljudima koji mi se smješkaju u lice, a onda u kantini ogovaraju..znam ih i znam koji su –imam i ja svoje doušnike!
Uzvraćam im istom mjerom i pretvaram se stvarno u bezobraznu kuju pa nek sad pricaju, makar imaju razloga wink
Ignore.exe
Sunce hvatam ujutro u 9,05 dok jurim kroz grad kasneci i hujeci na posao i na stanci za rucak...tih sat vremena provodim na rječkim terasama na Korzu koje pak izgleda da nitko živ ne radi u ovom gradu nego da su se svi sjatili bas tad prošetati svoje fensi shmensi torbice, naočale ,psice i ostali neizostavni accesoire.
Proljeće vidim samo u krošnjama ogromnog stabla koje se naslanja na ured i osjetim miris u zraku...miris divljine , podivljanih hormona i uzbuđenja...i jedva cekam vikend. I znam da cu ga dva dana imati samo za sebe i da ce biti samo moj. I nista mi nije tesko jer ga volim. Jako.

FWD Sadasnjost
Uzivam u ovom proljeću osjećam ga jako dobro, i razmisljam o tome kako mi fale traperice onako nizeg stuka i uske i taj feeling trapera na koži,mmm, a koji nisam osjetila vec duuugo! pa me prebacuje na prekrasne proljetne cipelice sa petom, viskom peticom koje mi savrseno stoje i jos vise izdužuju noge. I sve ono sto ne mogu sada nositi jer bi zbilja bila smjesna i neukusna. Trudnica zategnuta u uskim trapericama i cipelicama na petu...hehehe i još k tome plavušanaughty
I fale mi pogledi muskog roda, one koje ko fol ne primjećujem, a koji daju samopouzdanje:)
Umjesto toga spajam se sa prirodom i postajem dio nje...udahni izdahni, duuuboko, udahni- izdahni, a za 2 i pol mjeseca ce doci i ono tiskaj!!!!! Hebate gdje ce mi tek onda biti kraj!!!
Kad bebac i ja počnemo hujati... vec sam vidjela kolica koja zelim kupiti, totalno su nabrijana...a ja u trapericama...
Jedva cekam!!!


P.s. Znate li mozda zasto mi je ova praznina na pocetku posta???









Post je objavljen 15.03.2007. u 11:18 sati.