Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petarpanpetarpan

Marketing

Sutra, časna riječ!

Ups! Opet sam to napravio. Nešto sam obećao i opet iznevjerio.

I to baš vas par koji ste imali volje pročitati i stpljenja provjeriti dišem li još uopće. Dobro, nisam iznevjerio, ali prošlo je toliko vremena da je ovaj blog još jednom trebao reanimiranje.

Znate ono kad u nekoj seriji s nasljednicima Georgea Clooneya na nesretnika prikače na one monitore. Onda netko vikne «Clear!», pa onda istom tom nesretniku naslone na prsa neke dvije papuče, pa onda on poskoči. Pa onda svi gledaju u ekran i svi skoče od sreće kad se pojavi nešto kao onaj lik iz crtića.

Image and video hosting by TinyPic


Dobro, ne baš on (tko ga se od vas sjeća taj sigurno više nije prva mladost), ali uvjeren sam da bi ovo bila odlična scenaristička finta u nekom od onih komedija/parodija a'la Goli pištolj/Ima li pilota u avionu. Vi ste mi dokaz da sam se prvi ovoga sjetio. Ako vidim nešto slično u Hollywoodu u sljedećih par godina, javit će im se moj odvjetnik :) Bit će para, la la la la la! California, here I come! Pa kad se nagodimo za koji milijunčić, kupim si radio sa nacionalnom koncesijom i puštam cijeloj naciji samo prave stvari. Naravno, po mojoj prosudbi. A s obzirom da sam bogat ne puštam nikakve reklame i ljudi se navuku na moju stanicu i uskoro imam slušanost od 50 posto. Postajem kormilar glazbenog ukusa cijele regije. Jasmini Stavrosi, Grdovići, Joleti, Colonije i svi koju su se više od jednom pojavili na Dori, prinuđeni su prekvalificirati se u neko zanimanje kojim nanose manje štete IQ-u nacije.

Eh, ne smijem se niti šaliti s tim stvarima, stvarnost me tada još jače štrecne.

Malo sam odlutao s teme, ali jasna vam je slika?
Kako bi rekao guverner Kalifornije: I'm back!

Sutra prvi post iz najavljenog serijala «Pjesme koje govore». Ili sam ga nazvao «Pjesme koje znače»? Ma, svejedno.


Post je objavljen 14.03.2007. u 00:45 sati.