Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bolji

Marketing

POZIV BLOGERIMA

BUDITE NAŠ SURADNIK….PIŠITE ZA MAGAZIN

Sve se brzo kreće, pa i ovaj naš projekt sa mjesečnim magazinom za male poduzetnike. U petak izlazi već drugi broj, ovoga puta za sve pretplatnike i na svim kioscima.
Image Hosted by ImageShack.us
Ideja mnogo, ali treba vremena i dobrih suradnika, zanimljivih priča – uspješnih ili neuspješnih. Jer i iz svakog neuspjeha nauči se mnogo toga što kasnije stvori uspješnog poduzetnika. Ako ništa drugo ojačamo u biznisu.
Image Hosted by ImageShack.us
Rubrike su već neke formirane, neke pokrećemo…ali najvažnija je riječ čitatelja. Ono što vi budete željeli o tome ćemo pisati. A da bi sve bilo tako dajemo mogućnost i BLOGERIMA - BLOGERICAMA, da napišete nešto o poduzetništvu. To može biti savjet, stručni tekst, vaša zapažanja, zanimljiva priča, konkretna, životna…..uključite se i pokažite da i blogerice-blogeri mogu biti suradnici u našem magazinu.
Image Hosted by ImageShack.us
Uveli smo stalnu rubriku «Blogeri o poduzetništvu». Objavit ćemo svaki zanimljivi tekst u «slavonskom Poduzetniku». Što više vaših prijedloga, veći izbor kvalitetnih i zanimljivih tekstova. Ako imate tekstove koje ste objavili na blogu ili ga namjeravate objaviti pošaljite mi ga na mail: cikla@net.hr
U prvom broju objavljen je tekst blogera NOVAC: Vaša financijska slika 2006, u ovom najnovijem tekst blogerice LUPI GLAVOM O ZID «Pregovaranje». Budite i vi dio ove rubrike, omogućite da se i glas blogerica-blogera čuje na temu poduzetništva.
Image Hosted by ImageShack.us

IZDVAJAM

A u sljedeć postu slijedi još kjedan poziv za blogere i blogerice koji žele pisati za naš magazin a da nisu vezani za temu poduzetništva. Posjetite me za i vidjet ćete o čemu se radi.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.03.2007. u 00:14 sati.