Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brdaihozz

Marketing

Nema fizike,al gnjavaža je tu...............

Dakle, kao što već piše u naslovu, danas nije bilo fizike! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
ALI (uvijek taj ali ) kao što možete vidit u komentarima sa zadnjeg posta, Zvončica ne odustaje.
Njoj očito nije jasno da se meni više fakat ne da prepucavat s njom, jer stalno govori isto. A što se tiče srednje škole (kaj je napisala za mene), mogu joj samo reć jedno: Uuuuuuuuuuuuu, facoooo!
Baš mi je strašna, zaboli me mali prst na nozi.
Ugl, ne želim sad ovaj post pretvorit u post o njoj, pa krećem s onim što je bilo danas.
Ujutro smo imali njemački => Miha je izbačen sa sata U PRVOJ MINUTI!!!(za to stvarno morate biti malo špecijalan, jer to je umjetnost)
Matej je pisao ispit i štreber dobio 5! ( naštrebo sve napamet, svaka ti dala!)
Poslije švabskog smo otišli u Kavicu, tam smo bile Marija, ja, Tina, Župa i Mirza.
Tam je bio i Žuža, i to pijan ko majka. Derao se: DUM DUM VOTKA ( čak je reko na naš račun ), ali Kuky- the konobar mu je nije htio donijet. Sramota da takav bogataš mora žicat. Ak on nema love, ne znam ko ima. Ugl, tam ga je vrijeđao, nešt počeo psovat, al kad je Kuky krenuo prema njemu, ovaj je zbriso. Sreća da je Kuky jedan zgodan i razu,man dečko, pa ga nije išo šorat.
Na matiši je bilo puno zawebancije, Žiga se derao Malovecki, mi smo se trgali. Koji je to car.
Kovačka i Lipovka se nešto svađuckaju, valjda će se pomiriti (morate curke, sam se probajte zapravo posvađat!)
Danas su čak natjerali Tihicu da se nasmije. Koje čudo!
Nešt kruži glasina o nekoj snimci na Ciginom mobitelu koja se zove Vatrena Suzy, pa Cigo, sram te bilo (ak je istina to što sam čula, a Aba mi je rekla šta je vidila). Zadnji sat smo imali vjerić. Ivešić ( bar brijem da je bo on) je pljunuo žvaku na Žignićevu kosu, pa je ovaj išo u WC rezat kosu i svi su se trgali od smijeha. Za kraj pozz: cijelom razredu ( osim nekih iznimaka, znat će oni koji su), posebno Župi, Ivešiću, Žigniću, Mihi, Cigi i Kovački, pozz Mirzi, posebno od Marije, Nini s upalom oka, i ak sam nekog zaboravila, my bad. Sad ću stavit novu anketicu, a zanima me hoće li Cigo napokon objavit na blogu ono što mi je obećao. Sutra ili prekosutra možete očekivati naše slikice, jer sutra ć ponijet digitalca u školu specijalno za vas. Da nas možete gledati! Kisssssssssssssssssssssssssss!


Post je objavljen 13.03.2007. u 21:10 sati.