Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svejekolani

Marketing

Branka

Uf! Kako naporni viend i ppocetak tjedna. Bila sam na svojoj vec tradicionalnoj turneji po dalmatinskim gradovima tako da ce post biti malo optimisticniji nego inace. Primila sam komentar da postajem sapunica sto me je potaklo na razmisljanje.
Zbilja sam upilala sa svojim ljubavnim jadima pa cu nastojati izbjegavati tu temu, jer imam osjecaj da uvijek mlatim po istom. Ep o NJEMU se sluzbeno ukida dok ne dodje do neke major stvari.
Danas sam bila na testiranju za posao u jednoj banci. Bilo je naporno, ali bar se nesto dogadja i nemam osjecaj da bespomosno sjedim i ne poduzimam nista da se zaposlim. Trazi se SSS, ali nije bitno, vazno je da se vise necega konkretnog docepam, inace cu istrunuti u ovom monotonom selu.. Volim ga, ali volim zivjeti u malo uzbudljivijem ozracju. Tako se sada nadam najboljem, a istodobno se ne zelim zanositi iluzijama pa da ostanem razocarana.
Nadam se da cu jos imati puno toga napisati o karijeri u ovoj banci, jer to zelim oduvijek.
Sta se tice vikenda, bilo je burno i to ne samo u meteoroloskom smislu, vec i drustveno. Provela sam dva super dana sa svojom prijom V. Iako ih je malo poremetio moj decko, ali svadja i neslaganje s njim ne mogu previse utjecati na moje raspolozenje,jer ne gajim neke posebne osjecaje prema njemu. U Splitu sam se nasla sa najboljom prijom koja mi je ponovo pruzila svu potporu ovog svijeta i tako sam se rastuzila kad sam odlazila.
Fali mi!!!!!!!!!!!!
Beskrajno.
Fale mi nasi razgovori, kave, slusanje jednog CD-a dok se ne izlize, obilasci ducana i manija za Dm-om. Nikad vise ti lipi dani. Nisam bilaa ni svjesna kako je dobro bilo. Nista spektakularno, a opet cu pamtiti te 2 godine naseg zajednickog zivota kao nesto najbolje u zivotu.
Zato je ovaj post i ovaj dan prvenstveno posvecen njoj!
Nikad je previse ne spominjem, ali uvijek mi je u mislima i srcu. Takve osobe treba njegovati i postovati so kraja zivota cak i ako uvijek ne cine ono sta mi odobravamo ili ne odobravaju ono sta mi cinimo.
U ovakvim rijetkim trenucima koje sada provodim s njom shvacam da sam istinski blagoslovljena i da andjeli zaista postoje.
Branka, hvala ti sta bdijes nad mnom u svakom trenutku mog zivota.


Post je objavljen 13.03.2007. u 19:37 sati.