Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kathykathykathy

Marketing

Napokon neka smislena tema na mom blogu!!!!!

Sjećam se ne tako davno bio je rođendan od jednog mog frenda i bilo je neke ekipe iz razreda. Onak bio je roćkas dobar i zezali smo se.
I sada ide priča dalje. Stanislav iz razreda je bio zacopan u mene(neznam dal je još). Mi smo tamo igrali bocu istine i svi su skoro kad je ispalo na mene pitali me : dal sam se ja u Stanislava?, Dal sam ikad bila imalo zaljubljena?, Kad bih mogla birat dal bi furala sa Stanićem..itd
SVI SU PITALI PITANJA O NJEMU A NITKO SE NIJE ZAPRAVO SJETIO PITAT U KOG SAM SE JA STVARNO ZALJUBILA .
To kao što sam napisala u jednom postu zna samo hrčka tj Klara i Lea(Lea nikom nemoj reć, pa pod to se ubraja i baka i Nikolija i Paula i Roko.... Zapravo nije da ti nevjerujem.. zapravo ja znam da ti to nećeš nikom reć!kiss).... Ah... Ja stvarno imam sreće, ali da su me i pitali ja to nebih rekla jer je to velika tajna.
Nekad dečki kažu: "Joj, kaj je to tolka tajna" Oni svoju ljubav stalno kažu naglas što kod cura nije tako uobičajeno...
Eto... Samo me još jedna stvar brine...
Ja planiram adresu bloga reć ekipi iz razreda i kad ovaj blog vide imam filing da će odma na sljedećoj boci istine pitat u kog sam se, ali oni nikako nemogu reć da ja lažem jer ako je ******** izmišljen, nema istine, ali i ne kažem da ne postoji... Zapravo ja niš ne kažem!
Dobru zabavu!

Post je objavljen 13.03.2007. u 16:21 sati.