Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjajnazvjezdica

Marketing

Želja za nestajanjem

Ginaudomanija
Ono kada vam dođe da biste nekome najradije strgali svu odjeću.



Krleža je jednom rekao „Ljudska glupost je neizmjerna“. Istinitost ove izjave potvrdila sam sasvim slučajno pregledavajući jedan od „my favorites“ blogova. To je blog koji može nasmijati, da, nasmijati, zapravo: trash. U njemu autor iznosi svoju fascinantnu životnu priču, uz stil pisanja primjeren nižim razredima osnovne škole. Ma, trash. Da se vratim na prvu rečenicu i fenomen zvan ljudska glupost. E, toga tamo ima u većim količinama.

Savjet: ne boj se savršenosti-nikad je nećeš doseći.

Subotnji izlazak pretvorio se u maskenbal. Privatni maskenbal. Balerine u crnom plesale su svoj vještičji ples, nikog nisu mučile samo su trovale pogledima. Vještice. Malograđansko društvo Koprivnice odmah ih je poslalo na lomaču. To dugo iščekivano 21. stoljeće zaobišlo je ovaj grad. Nisu dugo patile, zlobni komplimenti i razmišljanja o smrti održavala su ih na životu. Na njihovo zadovoljstvo, znanstveno je dokazano da ljubomora proždire ljude.

Tko gubi interes? Mi ili oni? Mi smo ti. Već se vodila rasprava oko toga, zaključak je jedan i jasan-nisu vrijedni!
Likovi poput dugokose/plavooke trnoružice, reagge hobita i plišanog medvjedića nisu stvarni, nalazimo ih samo bajkama. I to u onim lošim.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Jedan slatko-spontani zagrljaj, još slađi pogledi. Mnogo pogleda na njemu. A On-nudi se na kapaljku. Neobično.

Želim biti u stanju vječne anestezije!

Post je objavljen 13.03.2007. u 14:54 sati.