Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broco

Marketing

P R I Z N A J E M

P R I Z N A J E M

srce mi je jače počelo lupkati, oči zatitrale, pluća postala uska… Protrljao sam oči i mislio kako se netko pokušava našaliti s mojom malenkošću. Tri puta sam pročitao mail iz Izdavačke kuće 'Profil International':

Poštovani
U izdanju Profil Internationala planiramo objaviti knjigu "Najbolje hrvatske price 2006.", u izboru književnika Miljenka Jergovića.Budući da se u izboru najboljih nalazi i Vaša priča "Priznanje", bili bismo Vam zahvalni kada biste nam ustupili pravo da je otisnemo u ovom izdanju, u nakladi od 1000 primjeraka. U slučaju da se slažete, ovom prilikom zamolio bih Vas i za:- Vašu ažuriranu bio-bibliografsku bilješku- fajl sa završnom i autoriziranom verzijom priče. Najsrdačnije Vas pozdravljam i molim da mi pismeno (odgovorom na ovaj email) potvrdite Vaš pristanak
Roman Simić Bodrožić, urednik
nik

Brzo sam okrenuo nekoliko telefonskih brojeva, a kada sam dobio potvrdan odgovor - onda sam se tek uzvrpoljio. Otvorio sam Blog, počeo čitati jednom, drugi puta, a treći puta nisam ništa više upamtio. Ako se uvaženom Miljenku Jergoviću, dopalo – onda valjda ima nešto u "Jeki". Motao sam se po kući poput pučkoškolca koji se sprema braniti maturalni rad jer nije mala stvar naći se u izboru Miljenka Jergovića i, između ostalih, blogerskih asova Tajpa, 2trefa, manistre.
Priznajem, mojoj taštini bilo je jako ugodno

Post je objavljen 13.03.2007. u 14:25 sati.