Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saravanja3

Marketing

PRVA GODIŠNJICA SRUŠENOG DIKTATORA

poštovani kolege prijatelji blogeri

Danas ovaj famozni blog slavi godinu dana svog postojanja!

moji poklonici diljem svijeta su mi uručili eblem koji su posvetili godišnici više-manje uspješnog postojanja mog bloga:

Image Hosted by ImageShack.us

sada ću se vratiti malo u prošlost i ispričati vam kako je zapravo počelo pisanje ovog bloga... ooooo dusi, ja vas prizivam!

sve je dakle počelo prije godinu i nešto više dana na satu likovne kulture di smo se naime, likovno obrazovali, nas četvorica kolega u zadnjoj klupi. jednog trenutka je jedan od kolega, neću ga imenovati, a preziva se faletar, uzeo svoju bilježnicu i počeo pisati neku priču o nekoj učiteljici kojoj je krepala mačka po imenu sibila. kolega i lijevo orjentirani kolega drug čičić je nastavio priču, zatim poštovani kolega budući ministar mutnih poslova, šile i zatim njegovo visočanstvo, ja. priča je polako počela dobivati na perverznom štihu, tako da su tu bila uključenja silovanja raznih živina, razne boleštine, gej baljezgarije s ciljem da se pojedinom od četvorice pisaca što više uvali kajla, tojest, da ga što više puta siluju krda divljih hefesta, bijesnih, ali oronulih profesora i tako dalje. dodatne priče su bile pisane između nas trojice još većih kolega, budućeg ministra propagande, budućeg ministra mutnih poslova i njegovog visoćanstva, također budućeg, mene.

tada smo prvu put čuli za blog. bijašmo osupnuti tim čudom tehnike, jer naime, bijasmo iznenadno i naglo iritirani na područje mozga koje izaziva intrigaciju. i tako mi odlučismo neka od naših sick djela objaviti na blogu. to u početku bijaše veoma smiješno, dobro, ne baš svima, pogotovo ne glavnim protagonistima u nekim pričama. i tako su se djela nizala, sve do jednog dana kada je skupina nepoznatih autora objavila neke golotinje o učenicama naše mile nam gimnazije. provedena je opsežna istraga i počele se djelit kazne, blogovi zatvarat. mi smo itekako bili svjesni sranja koje smo napravili i htjeli smo se zaštiti od nepoželjnih posljedica koje nisu poželjne, pogotovo nakon jedne prilično neslane šale kolege budućeg MMP-a, kada se predstavio kao učenica koja je odlučila da prijavi ravnatelju naša nedjela. nakon što smo raziješili sve oko te neslane šale, odlučih ja da mi treba alibi... i tako je nastao ovaj blog.

u početku sam svašta pisao, pretežito kratke postove, bez nekog pretjeranog smisla, iščekujući milijarde komentara. pisao sam svaki dan po nekoliko postova i brzo sam iscrpio sve ideje i polako hvatao moj prepoznatljivi zajefrkani stil pisanja na koji sam ponosan. ovo je prvi post objavljen na mom blogu:

d begining
ŽIVIO DRUG LATINKO!

I NJEGOVA VJERNA SUPUTNICA INSPEKTORICA PRILIKA (za dodatne informacije, pitaj).

za razliku od svoja 2 bratska bloga, ovaj blog se neće baviti bolestinama, barem ne toliko u tolikim količinama.

ime mi je ČMAROBNJAK (a za vas iz razreda sam DIKTATOR)
posjedujem mračne sile filozofiranja, kosicu i muzički ''talent''.

gad dem, rekli bi neki
ošišaj se, rekli bi drugi
ne moj ga, rekli bi treći
mrš na svoje smrdljivo selo, rekao bi netko

no dobro. kako bi slovenci rekli, njih trojica zajedno: ''Janez slovenščina janez piranskov zaljov, sladkor
''

kao što vidite, nema nekog pretjeranog smisla. kao što primjećujete, tada sam već pokazivao ambicije diktatorstva, no pojavljivao se stalno ovo gnusno ime čmarobnjak. naime, to ime je došlo također od jednog od naših najvećih djela u kojem je glavni protagonist bio osoba neobično čudnog stomaka, a on je zapravo bio jedan od naših kolega u razredu, neću navodit ko. to je bilo naše najveće djelo, u kojem smo kompletno isprdali prvi dio gospodara prstenova, pretvorivši to djelu u veliku pederastu avanturu. jedan od likova je bio i čarobnjak gandalf koji se u priči nazivao čmarobnjak. tada bijah mlad i glup u glavu pa mi se taj nadimak sviđo.

kasniji nadimak diktator, a zatim i srušeni diktator je nastao dana kad sam postao predsjednik razreda. tada uvidjeh u kojem je rasulu naš razred i bijah napisao uz pomoć ministra mutnih poslova manifest o diktaturi koji je ovjekovječio moj zanat. naravno, pridjev ''srušeni'' je nastao malo prije završetka školske godine. bijahu to odlični dani ponosa i slave koji mi nedostaju.

mogu reć da sam se relativno rano probio na listu almost cool blogova, te uvidjeh da netko cijeni moje pisanje što me je ponukalo da ne zapustim totalno ovaj blog, i da ga par putaosvježim, napišem dvije-tri diktatorske riječi.

evo i statistika:

Postovi
Datum i vrijeme prvog posta: 11.03.2006. (22:43)
Zadnji post napisan: prije 11 dana
Ukupno postova: 79
Broj postova u zadnjih 30 dana: 1
Broj postova u tekućem mjesecu: 1
Prosjek postova po tjednu: 1.5
Prosjek postova po mjesecu: 6.1
Mjesec s najviše objavljenih postova: ožujak, 2006. (24 postova)
Mjesec s najmanje objavljenih postova: ožujak, 2007. (1 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 26
Broj dana bez postova: 294
U koje doba dana najčešće pišete postove: tijekom noći (22 - 7 sati)
Ukupno riječi u svim postovima: 5431
Prosjek riječi po postu: 69
U prosjeku pišete kratke postove (manje od 250 riječi po postu).
Broj postova sa slikom: 0 (0%)
Broj postova bez slike: 79 (100%)

Komentari
Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu: 871
Prosjek komentara po postu: 11
Najviše komentara po postu: 49
Broj postova bez komentara: 7

Ostale statistike
Datum i vrijeme kreiranja bloga: 11.03.2006. (22:06)
Datum i vrijeme zadnje prijave u blogeditor: 11.03.2007. (23:57)
Broj prijava u blogeditor: 29
Vaša IP adresa s koje ste se prijavili u blogeditor: 83.131.40.179
U ovom trenutku 147 korisnik(a) uređuje svoj blog.
Vaš blog postoji 12 mjesec(i) i 0 dan(a).
Vaš blog se nalazi na 'Almost' Cool listi.

prosjek riječi po postu je mali, ali se konstantno povećava. mali je zato što sam u početku pisao jako kratke postove. ujedno, ovo je jedan od najdužih postova. fala svima šta me čitaju i komentišu, nastavite tako!

i ovaj zadnji pasus posvećujem svojoj djevojci Žani iz Vinkovaca koja mi ovog trena užasno nedostaje. vidit ćemo se tek za 11 dana... dobro, možda malo manje... no u svakom slučaju, nedostaješ mi ljubavi... samo da što prije proleti tih 11 dana da te ponovo vidim... volim te uvijek i zauvijek, više od ikoga i ičega!

ne znam kad sam zadnji put napisao nešto ozbiljno na ovom blogu, al eto, treba malo i tog, nije sve zajefkancija.

broj posjeta do sada iznosi 7327, što je lijep broj, no ja bi ga zaokružio na 6500, jer ovaj ostatak računam kao moje gledanje bloga.

za(h)valjujem vam što ste me posjećivali do danas!

Post je objavljen 11.03.2007. u 23:48 sati.